Hjem » Hjem & fritid »  Garasjen som gir deg mer plass

Garasjen som gir deg mer plass

Vet du at de rimeligste kvadratmeterne er de du har i garasjen? En klokt disponert garasje, gir deg nemlig muligheter for bedre utnyttelse av kostbart husareal.

De som sitter på denne kunnskapen, er Igland Garasjen – Norges ledende leverandør. Med 50 år i bransjen, har de god erfaring og høy kompetanse innenfor faget sitt. Faktisk kan man gange det med tre, for nå har Norges største garasjeleverandører; Igland Garasjen, Norges Garasjen og Grimstad Garasjen blitt samlet under ett felles merkenavn – Igland Garasjen. Derfor kan de tilby sine kunder den største produktbredden, flest valgmuligheter, lengst erfaring og best kompetanse på garasjer.
    Ved bruk av egenproduserte maskiner og teknologi i store, moderne industrilokaler er Igland Garasjen den mest moderne og rasjonelle garasjefabrikken i Skandinavia.

Ikke bare en garasje

En garasje er gunstig for bilen. Det blir mindre slitasje og hærverk – noe som igjen kan gi lavere bilforsikring. Boligens verdi øker. I tillegg slipper man å skrape is og snø om vinteren, og man unngår en altfor varm bil som står i solsteken om sommeren. 
Bilen blir altså glad, men for de ansatte i Igland Garasjen er det viktig at bileierne også blir glade. 
– Fleksibilitet, ja, at vi er fleksible for at kunden skal få den garasjen som passer hans behov. For en garasje er ikke bare en garasje, men et viktig bygg på eiendommen, som kan utnyttes maksimalt. Den skal også ha et personlig preg, sier Mirjam Reiersølmoen. 
Hun forklarer at garasjen kan brukes til mer enn bare til bil. Den kan kombineres med bod, et uterom med tak, eller for eksempel en hagestue – det er mange modeller å velge mellom, og det er mulighet for flere tilpasninger. 
    Standardmodellene er et resultat av mange års erfaring. Igland Garasjen er bygget på tradisjonelt håndverk, som er ment å vare lenge. 
– Noe som er like viktig som fleksibiliteten, er kvaliteten ved garasjene, legger Mirjam til.

God hjelp

Igland Garasjen hjelper deg fra start til slutt – fra tanke til ferdigstilt produkt. Mirjam forteller at de har Garasjehjelperen på hjemmesiden, hvor punkter som; behov, budsjett, tegninger, søknad, bygging og tidsplan blir introdusert steg for steg. Dette gjøres også sammen med en av de dyktige ansatte. 
– Det skal være minst mulig jobb for kunden, vi ønsker å hjelpe til med alt. Det som er viktig for oss, er at kunden får den garasjen han drømmer om. Og siden vi er behjelpelig med det meste, blir det færre kontakter å forholde seg til for kunden.
Hun forteller videre at det å velge en garasje som passer akkurat for deg, er et stort valg. Derfor er det viktig med god veiledning og tett dialog gjennom hele prosessen. 
Det er flere alternativer når garasjen skal settes opp. Garasjen kan du få ferdig montert, i ferdige elementer eller i ferdig kappet byggesett. Alt etter kundens behov, tid og kunnskap.

Et trygt valg

– Med den brede kompetansen og kunnskapen, og den lange erfaringen, skapes det en trygghet. Og denne tryggheten er viktig i samarbeidet, påpeker Mirjam. 
– For vi vet at godt samarbeid gir de beste resultatene», avslutter hun.

Tekst: Cathrina Mathisen | Bilder: Igland Garasjen

Følg IN magasinet på Facebook