Hjem >  Gammel favorittbutikk i ny drakt

Gammel favorittbutikk i ny drakt

Brødrene Pedersen får en makeover, og slår samtidig på stortromma ved å utvide andreetasjen. Dette betyr mer av alt vi liker – og mye mer!

Det skjer kjekke ting hos Brødrene Pedersen for tiden: butikken utvides med en 150 kvadratmeter stor interiøravdeling. Nå skal nemlig hele andreetasjen tas i bruk, og selvsagt fylles til randen med flott design til hjemmet.
– Vi syntes det var dumt å ikke få utnytte lokalene i andre etasje til fulle. Det er en spesiell stemning her, sier Petter Hervik Bull hos Brødrene Pedersen.
Det nye lokalet er lyst og luftig, med store vinduer og god høyde under taket. Med gjennomgang til butikklokalet som allerede ligger i andre etasje, blir dette en naturlig forlengelse av butikken.
Den nye delen vil særlig ha fokus på interiør, småmøbler, bad og soverom, i tillegg til en lampeavdeling.

Gamle favoritter og spennende nyheter

Utvidelsen gir også mer plass i hyllene til nye, spennende merker.
– Vi får større utvalg av HAY, i tillegg til merker som Woud, Normann Copenhagen, Skagerak og Røros Tweed. Til bad og soverom vil man også finne flotte produkter fra blant andre Georg Jensen Damask og Menu, forteller Petter.
Danske Woud er et nytt designhus som står bak en rekke lekre møbler, lamper og andre ting til hjemmet. Med fokus på enkelheten som følger nordisk designtradisjon, lager de stilrent design som passer inn i de fleste hjem.
Det tradisjonsrike merket Røros Tweed er kanskje mest kjent for sine ikoniske pledd, og har i mange tiår produsert tekstiler i fabrikken på Røros. De siste årene har Røros Tweed samarbeidet med flere norske designere, og dette har resultert i vakre pledd som kombinerer det tradisjonsrike og det moderne.

Gled dere!

Nyoppussede Brødrene Pedersen i Breigata vil etter planen stå ferdig i midten av oktober. I tillegg til en utvidet andreetasje, styrker de også kjøkkenavdelingen i første etasje.
Det er med andre ord bare til å glede seg!

Tekst & foto: Lina Grotmol