Hjem » Sandnes »  Funksjonelt og stilfullt

Funksjonelt og stilfullt

HTH Kjøkkenforum i Sandnes byr på kvalitetskjøkken i vinter.

For mange familier er kjøkkenet hjemmets viktigste rom.
– Det som gjør våre kjøkken unike ligger i detaljene. Ingenting er tilfeldig i våre løsninger, sier Camilla Mathiesen Bustad.

Praktisk design

Hun er butikksjef i nyåpnede HTH kjøkkenforum i Stokkamyrveien på Sandnes.
Vi har innredet et fint butikklokale for å vise frem våre unike og smarte kjøkkenløsninger. Her er det god tilgang på kvalitet, funksjon  og flott design.
Glatte overflater i hvitt har lenge vært en populær trend på kjøkkenfronten.
– Vi ser fortsatt mye hvitt, men trenden akkurat nå går mer mot ulike nyanser av grått samt en del i finer av eik. Selv synes jeg den perlegrå varianten i hvitlakkert eik er nydelig, sier Mathiesen Bustad. 
Smarte løsninger som kan gjøre matlagingen lettere er blitt svært populært.
Funksjonalitet er blitt vel så viktig som design. Kundene ønsker at kjøkkenet er praktisk, samtidig som det skal være fint å se på, sier hun.

Helheten er viktig

Grepsfrie fronter med integrerte hvitevarer kjennetegner mange av HTHs kjøkken.
Kundene er opptatte av å tenke helhetlig når de skal ha nytt kjøkken. Både belysning og valg av funksjoner i hvitevarer er viktig å ta med i beregningen i planlegningen av ett nytt kjøkken, sier Mathiesen Bustad.
HTH Kjøkkenforum er med deg hele veien frem mot et ferdig kjøkken.
Vi tilbyr muligheter. Hos oss kan du få kjøkkenet skreddersydd og nøye tilpasset dine ønsker. Det første steget mot et nytt kjøkken begynner med en planleggingstime som vi hos oss kaller den Blå time. Her vil vi i første omgang kartlegge hvilke behov kunden har, både når det kommer til funksjon, men også stiluttrykk og design. 
Det brede sortimentet i HTH gjør det enkelt å sette sammen flotte kjøkken. 
Våre selgere har god erfaring, og tilbyr sin ekspertise om det skulle være ønskelig å skape et mer unikt uttrykk.  Det er i fellesskap med kunden at vi kommer frem til de beste løsningene. Vi jobber for å finne de beste løsningene ut ifra kundens budsjett, sier Mathiesen Bustad.
HTH leverer kjøkken, benkeplater og hvitevarer samlet. 
Leveringstiden er mellom fire og seks uker alt etter hvilke materialer og fronter som er valgt. Påfølgende uke blir kjøkkenet montert av våre erfarne kjøkkenmontører.
Nok benkeplass og stor vask er ofte praktiske detaljer kundene trekker frem.
Kjøkkenet har gjerne flere funksjoner, og fungerer gjerne til både matlaging spiseplass og lekselesing. Ettersom dette er et rom som blir brukt mye, er det viktig med stor plass, selv om rommet i seg selv ikke er det største, sier Mathiesen Bustad.

Flere prisklasser

Ulike prisklasser går ikke utover verken design eller kvalitet.
Vi i HTH skiller oss klart ut på kvalitet. Vi leverer kvalitetskjøkken til fornuftig pris. Vårt sortimentet er bredt og vi kan levere i hele prisstigen. Det er stort sett i valg av benkeplater og eksklusive hvitevarer  som skiller ett kjøkken i pris, forklarer Mathiesen Bustad.
Det er fullt mulig å skaffe seg drømmekjøkkenet, uten at det skal gå utover budsjettet.
De fleste kunder har et budsjett å holde seg til, hvor mye de vi investere i nytt kjøkken. En viktig del av jobben vår er å tilpasse oss kundens budsjett, enten det er høyt eller lavt, sier hun.
De ansatte går på produkt- og systemkurs på fabrikken og på hovedkontoret til HTH i Ølgod i Danmark. 
Her får de blant annet førstånds produktkunnskap og nettopp for å kunne gi kundene den beste ekspertisen.

Finishen er viktig i HTH

Løsninger som skjuler ledninger og usynlige håndtak er detaljer kunder gjerne ikke tenker over, men som utgjør en vesentlig forskjell på det ferdige resultatet.

Tekst & foto: Kristine Thorstensen

Følg IN magasinet på Facebook