Hjem » Trondheim » Reiser & opplevelser »  Funksjonelt & trendy reisefølge

Funksjonelt & trendy reisefølge

Har du reiseplaner og ønsker å reise funksjonelt og trendy kan det være en god ide å stikke innom en av byens BAG-butikker i forkant. Butikkene bugner over av det du trenger av både vesker, sko og flott reiseutstyr.

Du finner BAG på Byhaven, Trondheim Torg, Sirkus Shopping og på Torgkvartalet på Stjørdal. Her finner du kjente merkevarer som Samsonite, Kipling, Moods of Norway, Mandarina Duck og Tiger of Sweden for å nevne noen.

Tenker koffert

Eva og Martin Aagaard driver i dag seks butikker og har begge et engasjement i Citybag- og BAG-kjeden som til sammen tilbyr lekkert reiseutstyr i mer enn 40 butikker. Det er vel kanskje naturlig å spørre om de «tenker koffert» døgnet rundt.

Nyheter

Blant vårens trendy design finner vi et lekent reisefølge fra det populære merket Moods of Norway. Mapper, pc-vesker, toalettmapper og ulike vesker i skinn eller stoff, ensfargede eller rutete, bidrar til et kult image. Produktene har en fin kombinasjon med glidelåser i metall. Vårlige og feminine ruter for den bevisste kvinne, og et røffere uttrykk til menn. Her er det ikke spart på noen detaljer.
– «Reisefølge» fra Moods of Norway velger du om du er leken og ønsker å bli lagt merke til, sier Eva Aagaard.

Vår i anmarsj

Dagene blir lengre og lysere og det blir stadig varmere i været. Fargene er tilbake i motebildet igjen, noe som synes godt hos BAG også. Her kan du som kunde finne din favoritt både i skarpe, duse og nøytrale farger.
– Vi vet at våre kunder er glad i farger, og vi får ukentlig inn nyheter. Det er mye å glede seg til fremover. Først og fremst har vi fokus på lette reiseartikler, og da selvfølgelig med nydelig design i lekre farger, sier Eva med et smil.

Sier hvem du er

De anerkjente merkene Mandarina Duck og Kipling har reisevesker i friske farger som marine, turkis og rosa. Vi damer ønsker oss oftere lettere reisevesker, men forlanger samtidig at design og kvalitet står i fokus. 
– Her innfrir disse produktene. De har vært en av våre bestselgere i flere år. Det vil de nok fortsatt være, sier Eva. 
Mange kler seg kanskje flott når de skal ut å reise, men kommer man diltende med en slitt ryggsekk blir førsteinntrykket gjerne deretter.

Samsonite

BAG fører også det funksjonelle kvalitetsmerket Samsonite, som er et funksjonelt og slitsterkt reisefølge. 
– Gode hjul på kofferten er viktig. De skal trille lett og lydløst. Håndtaket skal være godt å holde, og innredningen i kofferten skal passe ditt behov. Valg av riktig veske eller koffert, forteller mye om hvem du er. Det er morsomt å oppleve at menn har blitt mer bevisst.Gutta vil jo gjerne synes de også, legger hun til. 

Tekst & foto: Mari Janne Støle

Følg IN magasinet på Facebook