Hjem » Bergen »  Full fokus på bryn

Full fokus på bryn

Visste du at riktig fasong på øyenbrynene kan gjøre underverker for ansiktet ditt? 90-tallets tynne og lyse bryn er passé. Nå skal de være naturlige, mørke og markerte. Hos Annes Hudpleie & Spa er det full fokus på øyenbryn denne sesongen.

Populær behandling

Markerte bryn er å se overalt i motebildet for tiden. Spesielt er det it-jenta Cara Delevingne sine store og mørke bryn som har ført med seg en tydelig trend i skjønnhetsbildet. Anne Naglestad Sangolt på Annes Hudpleie & Spa kan fortelle at farge og forming av bryn er en av de mest populære behandlingene de tilbyr for tiden. På sommeren vil en gjerne se ekstra fresh og naturlig ut. Det er også ideelt å slippe sminken når en skal bade og sole seg.

Trenger ikke være dramatisk

For de som ikke har tykke og markerte bryn fra naturen sin side, kan det ha mye å si for utseendet med litt farge og form. Tydelige og definerte bryn rammer inn ansiktet i tillegg til å løfte og kvikke opp.
– Noen kan være skeptiske til at det kan bli for dramatisk, men det trenger de selvfølgelig ikke være. Det holder å bare friske opp fargen litt, på samme måte som med håret, sier Naglestad.
For de som har lite øyenbrynshår er tatovering ideelt. Tatovering av bryn er i vinden som aldri før, og vil gi et naturlig resultat som vil vare i tre til fem år.

Vanskelig å få til selv

Om du har prøvd å nappe og ordne brynene dine selv har du gjerne opplevd at det er fort gjort å ta for mye, og at det ene plutselig er tynnere enn det andre. Heldigvis er det eksperthjelp å få. Ifølge Naglestad er bryn noe av det vanskeligste innen skjønnhet å få til selv. Hos Annes Hudpleie & Spa har hudterapeutene mye erfaring med bryn. I september får de besøk av øyenbrynstylist Fred Hamelton som skal lære de enda mer. Hamelton er kjent for å ordne brynene til flere kjendiser.

Klar for sol og varme

I tillegg til farge, form og tatovering av bryn, er blant annet kroppsskrubb, algeinnpakning, spapedikyr og selvbruning populære behandlinger nå. Algeinnpakning fjerner døde hudceller og egner seg godt før en sydentur. Spapedikyr og stell av ben gjør at en kan føle seg fin i sandaler, og selvbruning hjelper til å gi en fin brunfarge selv om solen skulle være fraværende. Sommeren er høysesong for hudpleie, og Annes Hudpleie & Spa tilbyr flere behandlinger som kan gjøre deg klar for sol og varme fra topp til tå.

Tekst & foto: Andrine Rygg

Følg IN magasinet på Facebook