Mat & drikke »  Fristende mat i alle varianter

Fristende mat i alle varianter

Med sine 20 spisesteder kan Jessheim Storsenter tilby mat for alle anledninger. Enten du trenger en pause i handleturen, en rask lunsj eller en bedre middag på kveldstid så sørger det store utvalget for at du sannsynligvis vil finne noe som faller i smak.
Med det varierte tilbudet av spisesteder på Jessheim Storsenter skal det nemlig godt gjøres å ikke finne noe som frister. Her er det noe for enhver smak, enten du er skikkelig sulten eller bare har lyst på noe godt.

Senterleder Lise Lotte Bergland forteller at de har fokusert mye på å kunne tilby sine kunder et rikholdig og variert utvalg av restauranter og kaféer.

– Vi håper og tror at blant Jessheims Storsenters hele 20 forskjellige spisesteder, så er det noe som kan friste de fleste.

På Jessheim Storsenter finner du både spisesteder som er åpne i senterets åpningstid og de som også har åpent på kveldstid og søndager. Her har man alle muligheter, fra å ta en kopp kaffe og en rask matbit når man har det travelt, til å nyte en god middag eller feire spesielle anledninger i en av restaurantene. Kanskje frister det med spennende kinesiske retter fra China Restaurant, smakfull pizza hos Dolly Dimples eller velsmakende kaker hos La Mocca?


Variert tilbud

Mange kjenner nok til Egon, og nå har den populære restauranten også kommet til Jessheim og tilbyr fristende retter fra sin innholdsrike meny. Også Peppes Pizza er et hyggelig og populært møtested i Storgata hvor du får både den velkjente pizza deres og et stort utvalg av andre retter.

Midt i hjertet av Jessheim Storsenter finner du Ciao Bella. Denne hyggelige, italienske restauranten har mange stamgjester og på menyen står hjemmelaget italiensk pizza, pasta, smørbrød og salater.

Et spennende og litt annerledes innslag i serveringstilbudet på senteret er Gastro Café. I moderne og stilfulle lokaler serverer de sunne og gode lunsjretter laget av økologiske råvarer, og her finner du også en innbydende salatbar. På kveldstid og i helgene serverer de mat fra sin internasjonale bistro, og kvelden kan fortsettes i deres nattklubb og lounge.

Mat- og vinopplevelser

Den helt nyåpnede vin- og tapasbaren Proseccheria byr på unike mat- og vinopplevelser. Antipasti, Italias versjon av tapas, lunsjretter og et stort utvalg italiensk vin sørger for et smakfullt besøk.

Flere av vinene kommer fra en egen importør og finnes ikke hos Vinmonopolet, så er alt duket for nye og spennende vinopplevelser.

Proseccheria er både et tilbud til kunder på Jessheim Storsenter, hvor du kan nyte en kopp kaffe fra deres velfylte kaffebar, en deilig lunsj eller kose deg med et glass vin i godt selskap, samtidig som de er et serveringssted i sentrum av byen som holder åpent også etter senterets stengetid.

Siden åpningen i november i fjor har Jordbærpikene blitt et populært møtested, og her blir du møtt av en kakedisk som formerlig bugner over av søte og lekre kaker som får munnen til å løpe i vann. På menyen finner du også et variert utvalg av friske salater, quiche og fersk pesto, og alt tilberedes selvfølgelig på stedet av dyktige og erfarne kokker.

Blant våre aller siste tilskudd er sjarmerende Tante Sofie Kafé & Bakeri, reåpning av Gartneriet Restaurant & Bar, Ulrik Pianobar og velkjente Burger King.

Jessheim Storsenter har et rikt og spennende utvalg av spisesteder, og de ønsker alle velkomne til en hyggelig handletur og gode matopplevelser!

Tekst: Mona Gullstein
Foto: Lin Kværnhaug