Hjem » Mat & drikke »  Fristende burgere

Fristende burgere

Ingenting slår en deilig burger og en kald øl etter en lang dag på jobben. Eller hva med et godt burgermåltid i lunsjen? Hos Jacob Aall Brasserie & Bar kan de friste med flere smakfulle burgere på menyen, og det er vel verdt å ta turen innom en av deres restauranter!

Med sine tre restauranter på sentrale knutepunkt som Majorstuen, Aker Brygge og Grünerløkka er Jacob Aall Brasserie & Bar allerede et kjent og kjært navn for mange Osloborgere. Med en fristende meny basert på ferske råvarer og gode smaker, og en avslappende stemning, er Jacob Aall et sted for alle anledninger, enten du vil ta en kaffe eller et glass vin med gode venner, spise lunsj med kollegaer eller ta med din kjære ut på en tre-retters middag.
    Menyen hos Jacob Aall er basert på gode råvarer av høy kvalitet og menyen skifter etter sesongene. 
– Vi ønsker å ha en meny med noe for enhver smak der alle finner noe de liker og vi har alltid sesongens råvarer i fokus. Her kan man nyte en deilig fiskesuppe, eller en tre-retters middag ved spesielle anledninger. Selv om menyen skifter med sesongene så har vi noen bestselgere som gjestene våre kommer tilbake for og gir oss til-bakemeldinger på at vi aldri kan fjerne fra menyen, sier restaurantsjef Elin med et smil.

Alle elsker burgere!

Ett av de faste innslagene på menyen uansett årstid er de populære burgerne. 
– Burgerne er blant bestselgerne på menyen, og selv om vi har utskiftninger på menyen så er burgerne der hele tiden. Alle elsker burgere, og det er en rett som passer uansett tid på døgnet. Nå har vi dessuten gitt våre burgere et realt kvalitetsløft med ny farse og nytt brød. Kjøttet er av grovkornet høyrygg med en nøye tilpasset fettandel for saftighetens skyld. Vårt burgerkjøtt kommer fra Rendalen, og er 100 % norsk.
    Jacob Aall på Majorstuen og Grünerløkka har dessuten utvidet burgermenyen med tre nye smakfulle burgere. Alle stedene kan friste med en BBQ-burger. Det høres unektelig fristende ut med en BBQ-burger med bacon, cheddar, sylteagurk, løkringer, tomat, rødløk og salat som serveres med frityrstekte potetbåter og aioli. En burger kan nytes både i lunsjen og etter jobben sammen med en kald øl. Et drikkekart med hele 16 typer øl gir deg dessuten muligheten til å oppleve nye, gode smaker sammen med burgeren.

Nyt våren på en av Jacob Aalls uteserveringer

Sentralt beliggende øverst i Bogstadveien var restauranten på Majorstuen den første som åpnet dørene, og den er en svært populær nabolagsrestaurant. Jacob Aall Aker Brygge ligger på bryggekanten og er en travel lunsjdestinasjon. Her er det også mange som benytter anledningen til et glass vin eller en god middag for en forestilling på Latter, som ligger like i nærheten. Den siste i rekken ligger midt i hjertet av Grünerløkka, like i nærheten av Olaf Ryes plass, og er blant annet et attraktivt møtested i helgene. Hver restaurant har sin egen stil og er formet av bydelen de ligger i, med klassikerne på menyen, det hyggelige interiøret og den lune stemningen og dempet musikk går igjen som en rød tråd hos alle tre.
– Vi ønsker å være et konsept hvor alle føler seg velkommen, og i bunnen ligger den avslappede brasserie-stemningen. I tillegg skal man alltid få gode retter hvor både porsjoner og smak skal treffe.
Nå har dessuten uteserveringene åpnet, og det er veldig populært å nyte solen på våre uteserveringer når våren har kommet til Oslo. Vi har mange stamgjester, og Oslofolk er generelt flinke til å bruke byen.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Jacob Aall Brasserie & Bar

Følg IN magasinet på Facebook