Hjem » Helse & velvære »  Frisørsalong i nye lokaler

Frisørsalong i nye lokaler

Hairport Frisør har holdt til på Kolsås Senter i en årrekke, men tidligere har salongen ligget litt bortgjemt. I forbindelse med ombyggingen har de nå flyttet inn i nye lokaler sentralt plassert i andre etasje, noe som gjør det enda enklere for deg som kunde å stikke innom for drop-in timer!

Få ting har så mye å si for selvfølelsen som frisyren. Hos Hairport Frisør på Kolsås Senter kan de skilte med lang erfaring og ekspertise innen frisørfaget og er behjelpelige enten du bare trenger en liten stuss eller en helt ny frisyre.
Etter oppgraderingen av senteret har Hairport dessuten flyttet inn i nye lokaler i andre etasje. Den nye salongen er lys og moderne, og innbyr til en avslappende pause i hverdagen. 
– Vi flyttet inn i de nye lokalene i november og det var litt uvant for oss i begynnelsen siden vi har vært vant til å ligge litt bortgjemt i en krok, sier frisør og extensionstylist Lena Iversen med et smil. 
Den mer sentrale beliggenheten gjør det enklere for kunder som ønsker drop-in timer, noe Lena forteller at de fokuserer mye på. Her er det alltid nok folk på jobb slik at du kan få en drop-in time når du måtte ønske!

Både dame, herre og barn

Hairport er en kjede med til sammen 17 salonger i Akershus og Hedmark, men salongen på Kolsås Senter er den eneste i Bærum. 
– Alle salongene i Hairport-kjeden jobber ut ifra en mal slik at kundene vet at uansett hvilken salong de kommer til så skal de få samme type service og bli behandlet på samme måte. 
I salongen på Kolsås klipper de både damer, herrer og barn, og de har en bred kundegruppe. Flere av frisørene som jobber her har dessuten ytterligere spesialiseringer innen frisørfaget, som herrefrisør, makeupspesialist eller extensionstylist. Med andre ord kan du være trygg på at du er i de aller beste hender. – Vi gjør stylinger til alle anledninger og tilbyr blant annet speed-styling. Speed-styling tar ikke så lang tid, man får litt krøller i håret og en flott makeup. Det er også mulig å kjøpe makeupen som benyttes slik at man kan gjøre det selv hjemme senere. Vår og sommer er dessuten høysesong for bryllup og vi gjør mye brudestyling. Vi vet at det kan være litt nerver på den store dagen og er opptatt av å tilrettelegge slik at bruden skal få en god opplevelse. Og det er utrolig morsomt å jobbe med bruder og se de gå ut herfra blide og fornøyde.
 

Oppdatert på de siste trendene

De som jobber her er dessuten alltid oppdaterte på de siste trendene. 
– Vi ser at det er mange jenter som klipper av seg en del av det lange håret nå. Og bob er en klassiker som aldri går av moten, fra den klassiske med hel lengde i front til en med mer oppklipping. På fargefronten ser vi at den trenden som har vært en stund med tuppene og lengden i en annen farge fortsetter, men nå med litt mykere overganger. I vår og sommer er det veldig populært med en litt rufsete strandfrisyre, og Hairport har en veldig god Beachwave behandling som gir lett struktur til håret. Det tar ikke så lang tid, er skånsom mot håret og gir en skikkelig kul effekt!

Tekst & foto: Mona Gullstein


Følg IN magasinet på Facebook