Hjem » Sandnes »  Friskt & fargerikt i Breigata!

Friskt & fargerikt i Breigata!

Hos Brødrene Pedersen i Breigata har våren gjort sitt inntog, med friske farger som vil gjøre hjemmet ditt klart til de lyse månedene vi har i vente. 

Med sommeren rett rundt hjørnet er ingenting bedre enn å friske opp hjemmet med lekre pasteller og sommerlige farger. Mintgrønn og korall er ekstra i vinden denne våren!
– Nordmenn er ennå litt redd for farger, smiler Åshild Skjæveland, dekoratør hos Brødrene Pedersen i Stavanger. 
– Mange holder seg ennå innenfor «trygge» rammer med naturfarger, tre og stål, sier hun, og oppfordrer folk til å bli litt mer vågale i hjemmet. 
– For de som ikke ønsker å gjøre de store forandringene, går det alltids an å kjøpe inn noen fargerike lys eller servietter i vårens farger.

Populære produkter

Fargerikt eller ikke, Brødrene Pedersen har et stort utvalg av spennende varer. Ved siden av de fine vårfargene er det stilrent, blankpolert stål som gjelder. Denne sesongen er også kobberfarget stål populært. I kombinasjon med mer tradisjonelle produkter, som serviset fra Royal Copenhagen, oppnår man en elegant balanse mellom klassisk og moderne. 
    Det er mange kjente navn i hyllene hos Brødrene Pedersen. Noen produkter når nærmest stjernestatus, slik som vasene til danske Kähler; Med hyppige visninger på kjente blogger den siste tiden, har vasenes popularitet nådd nye høyder. Særlig gjelder dette de gullstripete vasene, som faktisk ble usolgt før de nådde butikkhyllen. I april får butikken inn vasene i sølv, og folk har allerede satt seg på venteliste.

Herlig blanding

Selv om Brødrene Pedersen har fornyet seg de siste årene, har butikken lange røtter i Stavanger. Siden 1876 har butikken stått for høy kvalitet og stil. Dette betyr at kundekretsen er svært variert, og i alle aldre. 
– Brødrene Pedersen følger trendene og tar inn nye, spennende merker og produkter, som for eksempel Hay. Samtidig har vi flere av de tradisjonsrike leverandørene, deriblant Royal Copenhagen og Georg Jensen. Vi ser imidlertid at både nytt og gammelt design faller i smak hos alle våre kundegrupper, forteller Åshild. 

Tekst & foto: Lina Grotmol

Følg IN magasinet på Facebook