Hjem » Klær & mote »  Fotfeste på islagte veier

Fotfeste på islagte veier

Lei av å skli rundt på isen? Å navigere seg frem på islagte veier har aldri vært enklere.

Vi har alle forsøkt å overvinne speilblank is på kalde vinterdager – og det er ikke lett. Selv den sprekeste tenåring vil slite med å holde seg på beina når man går med vanlige sko. Med modellen Metro2 BUGrip fra Icebug trenger du ikke lenger bekymre deg for å gå på trynet. 16 pigger av slitesterkt karbidstål gjør at du trygt kan gå på både blank is og glatte veier.

Hundretusener av svensker kan ikke ta feil

Metro2 er en modell både forbrukere og testpaneler har omfavnet. Skoen er den desidert mest populære av alle Icebugs modeller, og med en solid ansiktsløftning er nå mellomsåle og yttersåle oppgradert. Den semskede utgaven av skoen har ikke minst fått en nubuck-versjon.
– Den lange glidelåsen på innsiden av skoen gjør det lett å ta den av og på, og ankelpartiet er mykt og behagelig for lange turer. Skoen har samme såle som en komfortabel løpesko, noe som gir Metro en behagelig passform og en god rulling fremover når du går, forteller PR-sjef i Icebug, Marie Thomasson.

Best i test

I en test gjennomført av Aftonbladet for kort tid siden, ble konkurrentene til Metro feid av banen. Avisen skriver blant annet dette om Metro2: ”Best grep, best å gå i og dessuten veldig fine. De 16 piggene griper perfekt på isen, uansett hvordan man setter ned foten eller hvordan underlaget er”.

Om Icebug

Det svenske skoselskapet Icebug ble opprettet i 2001, og har siden den gang utviklet sko til bruk på glatt underlag. Skaperne bak selskapet ble frustrert av å måtte velge mellom å skli, eller å si nei til friluftsliv på grunn av risikoen for å falle. De ønsket å gjøre det mulig å være i aktivitet året rundt, uavhengig av underlag og værforhold. Løsningen ble utviklingen av en serie sko med en patentert gummiblanding som dekker ulike behov. For mer informasjon om Icebug: www.icebug.com

Tekst: Pressemelding | Foto: Släger Kommunikasjon / Icebug

Følg IN magasinet på Facebook