Hjem » Helse & velvære »  Fornyet selvtillit med laserbehandling

Fornyet selvtillit med laserbehandling

Kjøita Laserklinikk tilbyr laserbehandlinger til ansikt og kropp i et trygt og profesjonelt miljø. Her gir de folk muligheten til å se ut slik som de føler seg!

Kjøita Laserklinikk utfører ulike typer inngrep med laserbehandling, og har som mål å til enhver tid kunne tilby topp kvalitet på alle behandlinger. De ansatte deltar blant annet på ulike kurs og kongresser rundt omkring i verden. 
I løpet av de siste årene har det blitt mer populært å pynte på utseendet i større eller mindre grad. Ulike media som nettaviser, bloggere og TV øker bevisstheten rundt dette. 
– Folk ønsker å se ut slik de føler seg, sier Anita Pettersen Bergstøl, daglig leder ved klinikken.

Lavere terskel

Anita forteller at det har blitt lettere og mer akseptert å gå igjennom mindre kosmetiske inngrep. Dette gjelder særlig laserbehandlinger, som ikke krever like finansiering og forberedelse som kirurgi. 
– Det har blitt en lavere terskel for å utføre inngrep som kan gjøre en til den beste utgaven av en selv. Folk er imidlertid opptatt av å ikke se overbehandlet ut; man skal ende opp med et naturlig utseende, og inngrepet fungerer som en forsterkning eller dempning av det ønskede området. 
Hun forteller at de har kunder fra omkring 20 år og oppover, men at flesteparten av deres besøkende er kvinner i 40-årene. 
Ved klinikken jobber det to hudterapeuter, tre kosmetiske sykepleiere og en kirurg, som alle gjør sitt beste for at kunden skal få en trygg og behagelig opplevelse.

Fjerning av poser under øynene med laser.

Godt utvalg

Kjøita Laserklinikk tilbyr en rekke laserbehandlinger på ulike deler av kroppen, deriblant hårfjerning og hudforbedringer, samt fjerning av blodkar og tatoveringer. I tillegg tilbyr klinikken Restylane og Botox, og har landets fremste spesialister innen dette. Disse er autoriserte behandlere med sertifisering fra inn-og utland. 
En annen populær behandling er trådløft, et ansiktsløft «light», hvor man tar i bruk en naturlig tråd for å løfte ansiktet eller halsen. Denne tråden løser seg opp over tid, noe som betyr at behandlingen ikke er permanent. Til gjengjeld er det et enkelt og trygt inngrep. 
– Det krever ikke mye å gjennomgå en behandling hos oss. Man trenger for eksempel ikke sykemelding fra jobb, da inngrepene tar kort tid og man kommer seg fort igjen, forteller Tone M. Holte, kosmetisk sykepleier ved klinikken. 
– Vi ser at folk kanskje prioriterer litt annerledes enn før. Selvrealisering og vedlikehold av kroppen er viktig for mange.

Klinikken tilbyr Restylane og Botox, og har landets fremste spesialister innen dette.

Rynke- og fettfjerning

Mange har nok drømt om å jevne ut huden, fjerne linjer rundt munnen, poser under øynene og tunge øyelokk. Likevel skal det litt til for å legge seg under kniven. Kjøita Laserklinikk bruker fraksjonert CO2–laser for å behandle nettopp disse områdene; en smertefri, effektiv og rimeligere behandlingsmetode som kun krever lokalbedøvelse. Etter behandling blir man gjerne litt rød, nesten som solbrenthet. Dette kan man imidlertid lett skjule med et lag sminke. 
Fraksjonert CO2–laser innebærer en laserstråle som er splittet. Dermed lager den mange små hull i huden istedenfor store hull som med vanlig CO2–laser. Dette gjør at man unngår skorpe- og arrdannelser, og er altså mye mer skånsom for huden. 
Kjøita Laserklinikk utfører også permanent fettfjerning med SmartLipo, en laserbehandling som kun krever lokalbedøvelse. Dette er en godt dokumentert og skånsom behandlingsmetode som har blitt populær i mange land. SmartLipo maksimerer effekten og minimerer bivirkningene, i tillegg strammer den opp huden; et svært godt alternativ til tradisjonell fettsuging, som gjerne er ubehagelig og har flere bivirkninger.

1: Dr. Nikolai Paus Grova forteller at Silhouette Soft (ansiktsløft med tråd) løfter ansiktet, og gir en frisk glød uten kirurgi. Behandlingen utføres ved bruk av en enkel tråd og gir overraskende resultater. 2: Kjøita Laserklinikk, tilbyr vippe-extensions og napping og farging av bryn.

Hud og velvære

Klinikken driver også med behandlinger som ikke innebærer laser. Som Obagi-klinikk tilbyr de medisinske kremer som hjelper med å forbedre hudstrukturen, motvirke aldring og bekjempe akne og ujevnheter. Klinikken er kjent for å tilby god informasjon og oppfølging til sine pasienter. 
– Alle mennesker er forskjellige, derfor skreddersyr vi behandlingsmetoder og tilbyr kryssbehandling til våre kunder, forteller Anita. 
Hun kommer også med noen tips til hvordan man kan ta vare på huden nå som sommeren nærmer seg. 
– Bruk høy solfaktor! Jeg anbefaler alle å bruke faktor 30 i ansiktet hele året. I sommermånedene anbefaler jeg å bruke faktor 50, siden sola er ekstra sterk da. Bruk gjerne også en hatt som skygger for ansiktet, i tillegg til solbriller. Midt på dagen når sola er på det sterkeste, anbefaler jeg at man holder seg i skyggen. Husk også å beskytte bryst, hals og hender, oppfordrer Anita. 
Ønsker man å føle seg ekstra fresh nå når sommeren gjør sitt inntog, tilbyr de også manikyr og pedikyr, vippe-extensions og napping og farging av bryn.
Alt dette får du hos Kjøita Laserklinikk, og her er du garantert en varm velkomst av mennesker som brenner for å spre glede og selvtillit!

Tekst: Lina Grotmol | Foto: Kjøita Laserklinikk

Følg IN magasinet på Facebook