Hjem >  Forførerisk, mystisk & velgjørende

Forførerisk, mystisk & velgjørende

Drøm deg bort. La deg forføre. Kun 15 minutters kjøretur fra Oslo sentrum venter Nordens største spabad, The Well. Her er du fri fra hverdag, stress og mas. Avslappende og energigivende. Direkte avhengighetsskapende.

En verden av velvære. Slik beskrives The Well. Og det er slik det føles. Fremmed og deilig eksotisk, som å tre inn i det aller helligste i en fremmed kultur. Uvante lukter, lyder, stemninger.

Elegante omgivelser

Saunaer, dampbad, badstuer og badehus i alle tenkelige og utenkelig varianter, i luksuriøse, men smakfulle omgivelser. Det hele er overdådig på en herlig diskret og nordisk måte. Og mer kontinentalt. Gullbelagte fliser i Art Deco-avdelingen, med to typer dampbad, det ene med oppvarmede seter, i det andre senker man seg ned i vannet mens dampen fyller luften over vann. Mørke, varme, fuktighet. Fullstendig frihet, fra jobb, forpliktelser, statusoppdateringer, mobiltelefon.

1001 natt

Tre inn i det marokkansk dampbadet, tre inn i 1001 natt. Få Rhassoul-behandling – med leire fra Atlasfjellene, som smøres på kropp og ansikt og hår. Det er fuktighets- og energigivende. Damp, regndusj, saltskrubb. Det har du fortjent. Videre østover. Orientalsk stemning i en tradisjonell tyrkisk Hamam, der du får klassisk såpeskrubbehandling på varm marmorstein. Du går til det fjerne Østen, til det japanske badehuset; der opplever du eldgamle badetradisjoner. Japanske hager, lyd, lukt og lys, vulkansk mystikk. Peislounge og meditasjonssauna. Du legger deg ned, finner roen, slumrer. Du våkner opp, går ut i den japanske varme kilden, Onsen, et grunt varmt utebasseng. Deilig om sommeren, magisk om vinteren, med snø i luften, lys i bassenget. Mellom behandlingene dusjer du i en av The Wells over 100 dusjer. Her fires ikke på hygienen. 

Iskuler med eteriske oljer

Finsk sauna med aufguss fra Tyskland; et 15 minutters ritualer, der mesteren legger iskuler med eteriske oljer på ovnen, slik at luften, lukten og varmen viftes rundt til alle som sitter der inne. Tre aromaer, to beroligende, én oppfriskende. Gran, pacholi og appelsin, Skuldrene senkes, pusten trekkes dypt inn. Nordlyssauna, urtesauna med ulike aromaer. TV sauna med fuglekvitter. Loftsaunaen i to etasjer, 80 grader nede og spreke 100 oppe. Det lukter av tre, du er langt ute i skogen og fuglene kvitrer. Fra nordlys og nordisk sauna ved polarsirkelen beveger du deg til den tropiske saunaen, med lyder og lukter fra dype regnskoger. Drømmeland.

Sommerlounge med DJ

The Well har totalt elleve bassenger, stort og smått, inne og ute. Et stort antall aktiviteter og ritualer er på planen hver eneste dag inkludert i inngangsprisen. Det er bare møte opp og være med. Sommerlounge hver lørdag med DJ: fantastisk stemning, palmer, sydenstemning, og to uteboblebad. I The Wells bassenger kan du både ligge og sitte, her er massasjedyser som gir bobleeffekt i bassenget. Slappe av … Ikke mindre avslappende er spaavdelingen, med manikyr, pedikyr, og klassiske massasjer i 25 store behandlingsrom.

Dresskode: Badekåpe

Og etter noen timer i saunaer, dampbad og bassenger kjenner du sulten komme. Da venter The Wells flotte restaurant, som åpner halv tolv til lunsj og er oppe til 9 om kvelden. Her er det 200 sitteplasser og uteservering. Dresskode: Badekåpe. The Well har et eksklusivt møterom for lukkede selskaper. Jakttrofeer på veggen; velkommen til den afrikanske savannen! Her arrangeres kurs middager, bursdager, møter og aperitiff i en intim atmosfære. Så, hva venter du på? Gjør virkelighet av drømmen. Ta turen til The Well på Kolbotn og opplev en verden av velvære. Men advart skal du være; det er høyst avhengighetsskapende.

Tekst: Ketil Blom | Foto: Colin Eick & Glenn Røkeberg

Følg IN magasinet på Facebook