Hjem » Sandnes »  For oss som elsker kjøkken

For oss som elsker kjøkken

Lang fartstid, vakkert design og dyktige ansatte har vært med på å gjøre Drømmekjøkkenet til en stor suksess. Nå totalrenoveres butikken på Mariero, og alle kjøkkenelskere kan glede seg til mange spennende nyheter!

Siden Drømmekjøkkenet åpnet butikk på Mariero i 1996 er lokalene fordoblet, og butikken har nå 450 m2 med flotte kjøkken, bad og garderober. Deres store sortiment gjør at alle vil finne noe de liker.

Kjerneverdier

Drømmekjøkkenets konsulentteam består av Anne Grethe Stangeland, Ingbjørg Stakkeland, Ingvill Dybsjord og Anette Skaustein. De har lang erfaring med Drømmekjøkkenet, og er en blid gjeng som elsker å hjelpe sine kunder med å plukke ut det perfekte kjøkkenet! De kommer også gjerne hjem til deg for bedre
å kunne skreddersy en passende løsning.
– Kundene våre verdsetter kvalitet. De er bevisste, interesserte og legger stor vekt på detaljer. Når man kjøper en innredning fra Drømmekjøkkenet skal også «Hverdagsglede» inngå i kjøpet.

En kjøkkendrøm

Med en egen håndverksavdeling tilbyr Drømmekjøkkenet på Mariero hjelp i alle ledd mot et nytt kjøkken. De tilbyr også total renovering av kjøkken, bad og garderobe. Drømmekjøkkenets oppgave er å skape innredningsløsninger som tiltaler kunden.

Tekst & foto: Lina Grotmol

Følg IN magasinet på Facebook