Hjem >  Folkelig, men avansert sportsklokke

Folkelig, men avansert sportsklokke

Nye Huawei Watch GT er enkel å bruke og rimelig i pris. Likevel byr klokken på meget avansert analyseteknologi, en sylskarp OLED fargeskjerm og markedsledende batteritid.

Den nye sportsklokken er et samarbeid mellom Huawei og Firstbeat Technologies Oy, den ledende leverandøren av fysiologisk analyse for idrett, fitness og velvære. Huawei Watch GT, som vil koste 2.490 kroner når den kommer i butikk i November, er en sportsklokke med smarte funksjoner som vitenskapelig søvnovervåking, hjertefrekvensovervåkning, GPS-funksjoner og avansert vitenskapelig treningsveiledning. I tillegg har den en unik batterilevetid på opp til to uker.
– Vi har nådd et nytt presisjonsnivå i måten en sportsklokke samler inn data på, hvordan dataene analyseres og deretter bruker dette til å gi personaliserte tilbakemeldinger innenfor trening og velvære. Huawei Watch GT er et attraktivt valg for et bredt spekter av mennesker. Derfor er tilbakemeldingene designet slik at alle skal kunne forstå dem, forteller Joni Kettunen, CEO i Firstbeat Technologies Oy.
Det globale selskapet Firstbeat Technologies Oy ble grunnlagt i 2002. Deres hjertefrekvensanalyse leverer personalisert og nyttig informasjon om stress, restitusjon og søvn. Dette brukes av profesjonelle idrettsutøvere og forbrukere som er interesserte i egen velvære. Firstbeats tjenester baseres på tiår med forskning innenfor fysiologi, matematisk modellering og atferd.
– Firstbeat er en pionér når det gjelder overvåkning og forbedring av prestasjonene til idrettsutøvere på toppnivå. Huawei Watch GT med Firstbeat-teknologi er klokken for dem som vil benytte data til å forbedre egen utvikling, sier Anders Bigseth, Huaweis talsperson for forbrukerelektronikk i Norge.
Blant toppidrettsklubbene som benytter Firstbeats analyseprodukter og –tjenester er fotballag som Manchester United og Arsenal, de regjerende NBA-mesterne Golden State Warriors og over halvparten av lagene i NHL. Huawei Watch GT har seks funksjoner som har blitt utviklet sammen med Firstbeat. Disse funksjonene er enkle å bruke og leverer sanntidsdata om hvordan brukeren presterer i forhold til målene som er satt.

Tekst: IN magasinet | Foto: Huawei

Følg IN magasinet på Facebook