Hjem » Oslo »  Førstevalget for barnefamilier

Førstevalget for barnefamilier

Skoda er et merke i sterk vekst både internasjonalt og her i Norge. Særlig blant barnefamilier er det stadig flere som får øynene opp for deres modeller som kombinerer moderne design med komfort, sikkerhet og ikke minst god plass. Dermed var det helt på sin plass at da Møller Bil Etterstad skulle feire sine nyoppussete lokaler skjedde det med en stor feiring for hele familien!

Møller Bil Etterstad er landets største forhandler av Skoda og i deres moderne bilanlegg i Grenseveien finner du alle modellene fra merket utstilt. Skoda har fokusert mye på familievennlighet og er da også et av de mest populære merkene blant småbarnsfamilier. I fjor var for eksempel deres bestselger Skoda Octavia Norges mest solgte stasjonsvogn for andre år på rad. Flere av deres andre modeller som Skoda Superb og Skoda Fabia kan også friste med svært god plass både i baksetet og bagasjerommet. I Superb får man faktisk plass til hele tre barneseter i baksetet.

Familiedag med hoppeslott og ansiktsmaling

I den siste tiden har anlegget på Etterstad vært gjennom store forandringer og fremstår nå i helt ny drakt. Resultatet har blitt lyst og moderne, og blant annet har bruktbilavdelingen fått enda større plass. Og hva er vel mer naturlig for en familievennlig bilforhandler som skal feire at oppussingen endelig er ferdig enn å invitere til familiedag? IN magasinet tok turen innom på den store familiedagen lørdag 5. mars da lokalet var fullt av glade barn i alle aldre. Og det var tydelig at aktiviteter som hoppeslott, ansiktsmaling, utdeling av sukkerspinn og besøk av Skoda-maskoten falt i smak. 
– Oppussingen tok litt lengre tid enn planlagt, men vi er veldig fornøyd med resultatet. Det har blitt både lyst og fresht. Vi har bygd om mye og butikken fremstår nå som helt ny. Dette ønsket vi å feire med noe som var gøy og annerledes, og det føltes veldig naturlig for oss med en familiedag. Det er kanskje ikke så vanlig for bilbedrifter med ansiktsmaling og sukkerspinn, sier markedssjef Agnes Wöhrer med et smil.

Smarte løsninger frigir plass

Skoda har mange smarte løsninger som frigir plass til blant annet barnevogner. Og i flere av modellene utstilt hos Møller Bil Etterstad har de plassert barnevogner i bagasjerommene som tydelig viser hvor god plass det faktisk er.
– I bagasjerommet på Skoda Superb har vi plassert en tvillingvogn og det er fremdeles mye plass igjen. Og til og med i den kortere modellen Skoda Fabia er det god plass til en barnevogn. Skoda har også flere andre smarte detaljer, som en holder bak på nakkestøttene til nettbrett slik at barna enkelt kan se på film på lange turer. Mye bil for pengene er dessuten et av mottoene til Skoda og selv om man får store biler her så er prisene alltid fornuftig. I høst starter dessuten forsalget på neste store nyhet fra Skoda, en stor SUV med hele syv seter. Den kommer i butikken i begynnelsen av 2017.
Under familiedagen i mars var også representanter fra Be Safe tilstede for å snakke om sikkerhet for barn i bil. Hos Møller Bil Etterstad får du ikke bare kjøpt barneseter, her blir du også møtt av ansatte med ekspertise på feltet. 
– Vi selger mye barneseter, også til eksterne kunder som kjører andre merker. Det er viktig at setet er montert riktig og dette er noe vi bistår med.

Medmenneskelighet

Etter et besøk hos Møller Bil Etterstad er det tydelig at personlig service virkelig står i høysetet. 
– Jeg er fortsatt ganske ny her. Tidligere hadde jobbet jeg med andre ting i Møller Bil, og en av de tingene jeg alltid la merke til hos denne forhandleren er at her møter du mennesker. De er ikke bare selgere som prakker på deg den første og beste bilen. De ønsker virkelig å selge bil etter behov. Og de er dyktige til å se menneskene som kommer inn døra, ikke bare pengene. Dette går igjen både når det gjelder nye og brukte biler. Medmenneskelighet er en viktig verdi for oss og vi ønsker å være der for alle. Dette skal være et sted hvor man føler seg velkommen til å komme med hele familien.
Møller Bil Etterstad er en totalleverandør hvor du finner alt samlet under et tak. I tillegg til både nye og brukte biler, har de verksted, delelager og bilpleie. Her får du dessuten skiftet eller reparert ruter og til høsten vil et helt nytt dekkhotell stå ferdig. Med andre ord alt du trenger for et godt og enkelt bilhold samlet på et sted!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook