Hjem » Oslo »  Fjordbyen – en ny bydel der Oslo engang oppsto

Fjordbyen – en ny bydel der Oslo engang oppsto

Det har gått fort. Operaen var lokomotivet. Så fulgte planleggingen av flere kulturbygg, som Munch-museet og Deichman. Felles for dem alle er spennende arkitektur, videreført gjennom prosjekter som Barcode og Sørenga. Det er her det skjer – klart det er her man skal bo!

Sørenga – smørøyet i Fjordbyen.

Midt i det nye Oslo finner du Sørenga, en utstikker med hav på tre kanter. Utsikten er intet mindre enn formidabel. I øst ligger Middelalderparken og den flotte Ekebergåsen.
    Vender du blikket sydover, faller øynene på vakre Hovedøya med innseilingen der danskebåten og cruiseskipene manøvrer seg til og fra kai. Herfra kan du beskue Akershus festning, Operaen og Barcode. Dette må være byens beste sted å bo!

Byggetrinn 7 og 8. Siste sjanse til en plass i solen.

Byggingen ytterst på Sørenga er i full gang. Byggetrinn 7 og 8 består av 124 leiligheter av Sørengas totalt 750. Her er leiligheter fra to til fem rom og arealet varierer fra 41 til 162 kvadratmeter. Alle får balkong/uteplass og sjøutsikt. Leilighetene har høy kvalitet og er du tidlig ute kan du påvirke utseende og utforming av din leilighet.
    Når trinn 7 og 8 står ferdig er utbyggingen av Sørenga fullført. Allerede i dag har det flyttet inn 450 familier, og det syder av liv med hyggelige serveringssteder, matbutikk, havnepromenade og 
visningssenter.
    Til sommeren kommer sjøbadet på tuppen av Sørenga. Disse leilighetene ligger aller ytterst mot fjorden i sydvest, og får den aller råeste beliggenheten. Det er allerede meget stor interesse for leilighetene. Salget starter i oktober. Vil du ha en plass i solen, burde du starte å drømme nå ...
Les mer her: www.sorenga.no

Lik IN magasinet på Facebook