Hjem >  Finn kjærligheten via kjøleskapet

Finn kjærligheten via kjøleskapet

Med alle dagens datingtjenester kan det være vanskelig å finne kjærligheten, særlig når mange tjenester baserer seg på filtrerte profilbilder som ofte bare viser en del av våre sanne jeg. For å hjelpe single nordmenn å navigere i dating-jungelen er det utviklet en datingtjeneste som lar brukeren vise en mer talende side av seg selv - gjennom kjøleskapet sitt.

For å gjøre det enklere for single nordmenn å finne den rette, har Samsung Electronics Nordic utviklet datingtjenesten Refrigerdating. I motsetning til mer tradisjonelle datingtjenester, hvor profilen ofte består av et portrettbilde, presenterer man seg på Refrigerdating gjennom et bilde av hva man har i kjøleskapet sitt.
- Dagens teknologi gjør folks hverdag lettere. Med kjøleskapserien Family Hub kan man enkelt holde orden på innholdet i kjøleskapet direkte i telefonen. Når veien til kjærligheten sies å gå gjennom magen, er det naturlig å sette dette på prøve og spørre seg selv hva våre kjøleskap egentlig sier om oss. Forhåpentligvis vil bildet være litt mer representativt for hvem personen egentlig er enn når vi redigerer og legger filtre på profilbildene våre, sier Mathias Johansson, Nordic Training og Communications Manager for Home Appliances i Samsung Norden.

Hvilken mat man spiser kan gjenspeile hvem man er som person og hvilke interesser man har. En person med stor interesse for trening kan oppbevare proteinshakes i kjøleskapet, en ekte livsnyter vil kanskje fylle kjøleskapet med østers og champagne, mens den travle kanskje ikke engang bruker kjøleskapet sitt. På denne måten kan single personer tydeligere presentere sin identitet gjennom Refrigerdating.
- Det vi deler av oss selv på sosiale medier er ofte et bilde av hvem vi vil være, snarere enn de vi faktisk er. Mange opplever at dagens datingkultur kan være overfladisk, noe som til syvende og sist kan påvirke eget selvbilde, noe som igjen kan gjøre møtet med en potensiell partner vanskeligere enn nødvendig. Refrigerdating gjør det enklere for single å presentere seg på en ærlig måte, og invitere til spennende samtaler der parene lærer hverandre lettere å kjenne - uten filtre og redigerte bilder, sier Charlotte Sander, samtaleterapeut og grunnlegger av relationsexperten.se.
Refrigerdating er tilgjengelig på Refrigerdating.com og er gratis for alle.
Samsungs innovasjon handler om å skape og utvikle teknologi som forenkler folks hverdag. Med kjøleskapet Family Hub kan du, i tillegg til lagring av dagligvarer, kommunisere med familien og underholde deg selv og dine gjester. Kameraer på innsiden av kjøleskapet tar bilder av maten din, slik at du lett kan se direkte i mobilen hva som må handles på veien hjem. Men et bilde fra innsiden av kjøleskapet kan brukes til mer enn det. I Refrigerdating kan du la bildet av det du spiser fungere som en presentasjon av deg selv.

Slik fungerer Refrigerdating

For å kunne finne kjærligheten via Refrigerdating må du ta et bilde av innsiden av kjøleskapet ditt, og laste det opp på Refrigerdating.com. Tjenesten er basert på Swipe-teknologien der brukerne enten drar til høyre (for å like) eller venstre (å mislike). For å kontakte og skrive til folk på datingplattformen må man matche med hverandre, noe som betyr at begge må ha trykket «like» på det respektive bildet. Ingen brukerdata blir lagret for andre formål enn å finne kjærligheten.

Les mer her

Følg IN magasinet på Facebook