Hjem » Trondheim »  Fargerik vår hos Gant

Fargerik vår hos Gant

I den eksklusive butikken Gant store, som ligger sentralt i Trondheims største gågate finner du de aller hotteste nyhetene fra det kjente, amerikanske klesmerket Gant. Den klassiske stilen med blå, hvite og røde klær er Gants tradisjonsrike kjennemerke. I år er også de spreke, friske fargene å finne i kolleksjonen.

 Butikken som ligger i Nordre gate 12, bugner over av klassiske og luksuriøse plagg fra Gant. Her er det en trivelig atmosfære og en behjelpelig betjening. Daglig leder Astrid Florholmen jobber fulltid i butikken, sammen med fire ekstrahjelper.

Vårlig oppussing

 Florholmen forteller at lokalene til butikken skal pusses opp om noen få uker.
– Alle Gantbutikkene skal se like ut. Mening med dette er at kundene skal ha et igjenkjennelsemoment i samtlige Gantbutikker de besøker.
I disse tider pusses Gant i Stortingsgaten i Oslo opp, så rundt påsketider skal butikken her i Trondheim få en overhaling og bli ny og flott, sier Florholmen.

 

Fargerikt

 I tillegg til den klassiske røde, hvite og blå stilen som Gant er mest kjent for, er det i år kommet en del fargerike nyheter i kolleksjonen. Blant annet finnes bukser og kjole i fargen Corallrød og et par grønne lekre shorts i butikken. Disse er perfekte nå som våren er på innmarsj. Ellers er det mange av de mer klassiske fargene for Gant, i butikken i Nordre gate. Skjørt, bukser og lange bomullsgensere er noen av de plaggene du finner i butikken . Klærne fra Gant er kjent for å ha en god passform og være komfortable å ha på seg. Her finnes selvfølgelig også de populære ballerina- og seilerskoene til dame. På herresiden har det kommet inn pikeskjorter i regnbuens alle farger. Det er også en del andre skjorter med lang og kort arm, samt kortermede linskjorter.
– Disse er kjempegode på sommeren når det er varmt, sier Florholmen.
De fleste skjortene matcher også de moterike V-gensrene som finnes i butikken. For herre finnes blå blazere i 100% lin og mange forskjellige typer bukser. Noen av disse er Chinos, 5 lommers jeans, bomullsbukser og dongeri.

 

Supplement

 Hos Gant store kan du som supplement til de klassiske plaggene kjøpe undertøy, sokker og den herlige, myke morgenkåpen til Gant. De selger også klokker og parfyme. I fjor høst ble også Gants egen parfyme lansert. Det er en herreparfyme med en dus, eksklusiv duft, med nøye utvalgte ingredienser for det perfekte resultatet. Parfymen kan ikke kjøpes i noen parfymerier, men er kun å få kjøpt i Gant butikkene. Hos gant i Nordre finner du garantert det du leter etter om du vil ha et ekte kvalitetsplagg, som står for komfort og stilsikkerhet.

Tekst & foto: Stine Marie Larsen

Følg IN magasinet på Facebook