Hjem » Sandnes »  Fargerik sommer

Fargerik sommer

Etter Strai flyttet til Hillevåg har kundene fått mye bedre parkeringsmuligheter. I tillegg er lokalene mer hensiktsmessige for å vise kjøkkenutstillingene.

Rett ved siden av Kilden finner du lokalet til Strai Kjøkken med både større parkeringsplass og flere utstillinger. Bedriften har 23 butikker rundt i landet og er kjent for sin gode kvalitet og gode leveranser.
– Vi har vært her i 3 år nå, men det er ikke alle som har fått det med seg, sier Brian Tallman som er daglig leder av Strai Kjøkken i Stavanger.
    Det hele startet i 1929, for 85 år siden på Strai utenfor Kristiansand. I dag er det de tre sønnene til Erling Tobiassen som har tatt over driften. Det som er unikt med bedriften er at alt produseres i Kristiansand.
– Det er ikke mange som fortsatt produserer i Norge. Mange tilbydere i det norske markedet produserer, eller importerer produktene ferdig fra utlandet, for å holde kostnadene nede, sier Tallman.
For å kunne holde produksjonen i landet valgte de å modernisere fabrikken slik at mye av produksjonen går automatisk. Slik holdes kostnadene nede og de sikrer seg at varene er av topp kvalitet.

Mer farger

Det som skiller Strai fra andre kjøkkenbutikker er friheten til å bruke mer farger. Ofte så er det slik at når kunden velger et kjøkken så er de tvunget til å ta fargen med på kjøpet. Slik er det ikke hos Strai Kjøkken. Her kan du mikse og matche i ulike farger. Er du veldig vågal kan du ha ulike farger på hvert skap.
– Alle kjøkken som produseres på Strai er unike og tegnet spesifikt etter kundes ønske og fargevalg. Selv om hvitt har vært en dominerende farge på kjøkken de siste årene, ligger det mange spennende muligheter ved å kombinere dette med elementer i friske farger, sier Tallman.
Alt fra blått til brunt til grønt til gull kan du velge mellom. Du kan enten velge å farge hele kjøkkenet i en farge eller du kan ta et skap eller to for å lage noe som er litt annerledes og unikt.
– Det kan være fint å ha et par skap i en farge, mens resten er hvitt, sier Tallmann.
Butikken har alt fra tradisjonelle til moderne fronter. De leverer og monterer hele kjøkkenet med hvitevarer. I tillegg kan Strai også levere matchende bad. Få har like stort utvalg som det Strai Kjøkken har.

Nyheter

På slutten av sommeren er det mye nytt som skjer i butikken. Har du allerede vært innom butikken en eller to ganger burde du absolutt ta en titt i slutten av august. Da kommer det tre nye utstillinger. En annen nyhet er en peis som er integrert inn i kjøkkenet. Det blir en liten biopeis med ekte flamme. Peisen bruker omtrent en liter olje per andre time.
– Jeg tror dette kommer til å bli veldig populært, sier Tallman.
    Butikken har 13 utstillinger og i år har de valgt å byttet ut enda flere enn det de har gjort tidligere.
– Vi pleier å skifte en utstilling minst en gang i året, men nå valgte jeg å skifte tre stykker fordi det var så mange fine farger som var kommet. Det er mange spennende nyheter som vi ønsker å vise frem. I tillegg til det tradisjonelle hvite kjøkkenet valgte jeg også å ta med litt mer farge i år. Jeg tror det er flere som ønsker det, sier Tallman.
Strai Kjøkken produserer kvalitetskjøkken i alle stilarter og prisklasser. Personalet tar seg alltid tid til å analysere ditt behov slik at du finner det perfekte kjøkkenet for deg og ditt behov.

FAKTA: Strai Kjøkken

Familiebedriften har 85 års jubileum i år. Tredje og fjerde generasjon er godt i gang med produksjonen av kvalitetskjøkken. Årlig leverer fabrikken rundt 2500 kjøkken til husstander rundt i Norge. Strai har 23 butikker spredt rundt i landet som leverer i hovedsak kjøkken, bad og garderobe. De har tre forskjellige grupper, basis, komfort og premium. Butikken selger både tradisjonelle og moderne kjøkken av høy kvalitet og med det siste av tekniske løsninger.

Tekst & foto: Terese Torgersen

Følg IN magasinet på Facebook