Hjem » Helse & velvære »  Få håret tilbake!

Få håret tilbake!

Det å oppleve hårtap er for mange en tøff påkjenning, enten årsaken er sykdom eller en naturlig tynning av håret. For mange går det på selvfølelsen løs. I dag er heldigvis tabuene rundt hårtap og det å gjøre noe med problemet, på vei bort.

1: Jeanette Støvset (24). Skoleassistent fra Oslo. Årsak til hårtap: Alopecia Areata. Løsning: Spesiallaget parykk. | 2: Trine Irén Mo Andersen (31). Ergoterapeut fra Trondheim. Løsning: Hårdel | 3: Stian Løken (35). Selger fra Biri. Løsning: Hårdel.

Spesialistene på Apollo Hårsenter er lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg med å få den frisyren du ønsker og med det gi deg en bedre hverdag. Med avanserte behandlingsmetoder og moderne teknikker, er du hos Apollo Hårsenter i de beste hender. Apollo Hårsenter kan tilby alt fra hodebunnskurer, permanente hårsystemer og transplantasjon til parykker, og resultatet av alle disse løsningene ser fullstendig ekte og naturlige ut. 
Her er noen av erfaringene til tre av de mange som har fått hjelp til å behandle hårproblemer hos Apollo:

Stian Løken (35)

Selger fra Biri | Løsning: Hårdel
– Jeg syntes det var godt å få tilbake alt håret, og merker det på selvtilliten. De jeg foreller det til blir alltid like overraska, for de har ikke hatt snøring på at det ikke er mitt ekte hår. Jeg har flere kamerater som begynner å bli tynnhårede og de vurderer å gjøre det samme som meg, forteller Stian.

Trine Irén Mo Andersen (31)

Ergoterapeut fra Trondheim | Løsning: Hårdel
– Jeg har jo gått halve livet uten hår, så det tok litt tid å bli vant til det. Men det å kunne stå foran speilet og gre håret, flette og stelle, det var en helt fantastisk følelse. Jeg ble den jenta jeg alltid har følt at jeg har vært.

Jeanette Støvset (24)

Skoleassistent fra Oslo | Årsak til hårtap: Alopecia Areata | Løsning: Spesiallaget parykk
– Jeg syntes det var fantastisk! Nå har jeg to spesialparykker som jeg veksler mellom. De er tapet på, og sitter godt, noe som er viktig for meg siden jeg trener så mye. Jeg synes det er fint at folk der ute får vite at det finnes løsninger om man mister håret, for det er fort gjort å føle seg alene med problemet. Jeg har jo et kjempegodt liv selv om jeg ikke har hår. Men etter at jeg fikk spesialparykkene, merker jeg at jeg har begynt å komme mer ut av skallet mitt. Jeg føler meg mer feminin med det lange, fine håret.

Tekst & foto: Ketil Blom

Følg IN magasinet på Facebook