Hjem » Interiør & design »  Få ditt drømmekjøkken med Bricks by DESIGNA i Ski

Få ditt drømmekjøkken med Bricks by DESIGNA i Ski

Kjøkkenet refereres gjerne til som husets hjerte og er blitt det rommet der familien samles både til matlaging, måltider, lekselesing og hyggelig samvær. Derfor er det viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et rom vi trives i. Med lanseringen av det nye kjøkkenkonseptet Bricks gir DESIGNA deg nå muligheten til å få akkurat det kjøkkenet du har drømt om. Og tar du turen innom den nye DESIGNA butikken i sentrum av Ski kan du oppleve både Bricks og la deg inspirere av de mange flotte utstillingene i butikken!

I januar åpnet DESIGNA sin butikk i Ski. Den nye butikken ligger sentralt plassert i Jernbaneveien og i de hyggelige lokalene finner du en rekke flotte utstillinger. Her finner du inspirasjon til både tradisjonelle og innovative løsninger.
– DESIGNA er en forholdsvis ny aktør i det norske markedet, men har vokst kraftig det siste året med fem nye butikker siden august i fjor. Vi skal bli en aktør å regne med i det norske markedet og en av årsakene til at vi valgte å åpne butikk her i Ski er at området er spådd stor vekst de neste 15 år noe vi synes er spennende å være en del av. Det var litt vanskelig å finne store, gode lokaler her og da dette ble ledig føltes det nesten som en gave fra himmelen. Det er et veldig attraktivt lokale midt i sentrum som vi er utrolig godt fornøyd med og besøket i butikken har så langt vært over all forventning, forteller eier Jesper Søholm. 
IN magasinet møter han sammen med Agnes Henriksen og Anette Bjerklund som er ansatt i butikken. De har begge lang erfaring som interiørkonsulenter og fra kjøkkenbransjen. 
– Siden vi også har bakgrunn som interiørkonsulenter kan vi komme med gode forslag til kundene utover selve kjøkkenet noe vi får tilbakemeldinger på at mange setter pris på.

Ulike stilarter og prisklasser

Hos DESIGNA finner du kjøkken i ulike stilarter og prisklasser. Med andre ord kan alle finne det kjøkkenet de drømmer om her, enten du er student som vil pusse opp kjøkkenet på hybelen, ønsker deg nytt kjøkken til hytta eller skal bygge ny enebolig. De har dessuten 25 års garanti på alle bevegelige deler som skuffer, skinner og hengsler og ti år på skap og skuffer.
DESIGNA er et dansk firma som ble grunnlagt i 1992. Frem til 2000 produserte firmaet møbler før de gikk over til kjøkkener, bad og garderober. Men bakgrunnen fra møbelproduksjon gjenspeiler seg fremdeles i både kvaliteten og designet du finner hos DESIGNA i dag. 
– I dag har de over 50 butikker i Skandinavia, hvorav ni butikker i Norge er partnerbutikker samt en rekke forhandlere. Alt produseres fremdeles i fabrikken på Midtjylland. Vi har dessuten kort leveringstid og kan levere et komplett kjøkken på 14 dager.

Kjøkkenrevolusjon med Bricks by DESIGNA

Nytenkning er et stikkord som mange gjerne forbinder med DESIGNA og i januar tok de interiørverdenen med storm da de lanserte nyheten Bricks. Dette er en skuffekassett som du bygger nøyaktig som du vil ha den. Dermed får du skuffene akkurat slik du og din familie har behov for. Kombinasjonen med asymmetriske linjer og åpne rom til for eksempel kokebøker gjør Bricks til et skikkelig blikkfang som vil gi kjøkkenet ditt det lille ekstra.
– Bricks er en av de største revolusjonene innen kjøkken de siste årene og tar kjøkkenet litt ut av de vante rammene med tanke på hvordan man bruker skuffene. Det er et fantastisk godt produkt og det er heller ingen andre leverandører som har noe tilsvarende. Siden man har så mange ulike farger og fronter å velge blant kan man nærmest skreddersy sitt eget kjøkken og vi synes det er utrolig spennene å jobbe med. En av satsningene til 
DESIGNA er å skape unike løsninger for våre kunder. Det er også mulig å bruke Bricks til å lage møbler til andre rom i huset, som entreen. Med Bricks kan man gjøre det så spesielt som man selv vil og det er utrolig morsomt å se hvordan folk faller for den, sier de tre hos DESIGNA i Ski.
Det er tydelig at de alle tre er lidenskapelig opptatt av jobben sin noe som også kommer kundene til gode. 
– Vårt rykte avhenger av god service og det er vår mulighet til å skille oss ut i et tøft marked. Vi jobber alle hardt for at våre kunde skal ha gode opplevelser. Det at vi er interesserte i faget gjenspeiles også i måten vi behandler kundene på og de merker at vi deler deres begeistring. Det å kjøpe kjøkken er en stor investering som man ofte har tenkt på en god stund og da er det viktig at det er en god opplevelse fra man kommer inn i butikken til drømmekjøkkenet står ferdig!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook