Hjem >  Få ditt drømmebad

Få ditt drømmebad

Drømmer du om å pusse opp badet, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Hos Comfort Skøyen får du eksperthjelp til hele prosessen slik at du får akkurat det badet du har drømt om!

Et bad skal både være funksjonelt og et sted hvor du kan senke skuldrene. Det er ikke alltid like enkelt verken å orientere seg i jungelen av produkter eller forholde seg til alle tekniske og sikkerhetsmessige spesifikasjoner. Hos Comfort Skøyen har de ekspertisen og erfaringen til å hjelpe deg slik at du får et bad som både oppfyller alle krav og som du vil trives i.
I fjor kunne Comfort Skøyen feire 30 år og bedriften er nærmest for en institusjon å regne i nærområdet. Forretningen holder til i lyse og moderne lokaler i Harbitzalleen og trenger du ny inspirasjon til baderommet er det vel verdt å ta turen innom. Her finner du en rekke flotte utstillinger fra anerkjente leverandører som Duravit, Axor fra Hansgrohe og Vipp. 
– Vi tar inn litt andre produkter enn resten av Comfort-kjeden. Og vi kan tilby et bredt spekter av high-end produkter som vi vet har god kvalitet. Både kvaliteten og at vi kan fortelle kunden nøyaktig hva de kjøper er viktig for oss. En kran er ikke bare en kran, sier Marie Gundersen og Hanne Skjemstad hos Comfort Skøyen. 
Mange av utstillingene i butikken er dessuten koblet til både vann og strøm slik at man får oppleve hvordan produktene faktisk virker.

Rørleggerbedrift

Comfort Skøyen er ikke bare en baderomsbutikk, de er en rørleggerbedrift som gjør alt fra A til Å innen baderom. 
– Vi er en fullstendig bedrift som gjør hele prosessen, men også små jobber som å skifte pakninger eller fikse en tett do. I tillegg har vi et godt samarbeid med interiørarkitekter. Vi startet året med å gjøre en del forandringer i butikken. Det er viktig for oss at det er en levende butikk som stadig endrer seg. Samtidig er vi tidlig ute med nyheter slik at kundene kan oppleve noe nytt hver gang de kommer hit. Dette er noe kundene legger merke til og som vi får mange positive tilbakemeldinger på, noe som er ekstra hyggelig. Vi har jo mange faste kunder og vi har kunder som følger oss i generasjoner. Tidligere har vi pusset opp badet til mor og far, og nå kommer barna deres for å få pusset opp sitt bad.
Også innen baderom endrer trendene seg, i tillegg er det en rivende utvikling på den teknologiske fronten med mye berøringsfrie funksjoner. 
– Det skjer mye spennende på markedet når det gjelder hygiene og velvære. Blant annet er det mange som blir inspirert når de er ute og reiser, og ønsker å ta med hotellfølelsen hjem. Og vi ser at det blir stadig mer vanlig å ha spa hjemme. På hygienefronten er det også mye nytt. I en hektisk hverdag ønsker vi at det skal være så enkelt som mulig å holde rent og ikke bruke tid på å rense og skrubbe. Toaletter uten skyllekant blir stadig mer populære og berøringsfri armatur som tidligere har vært mer forbeholdt offentlige bad brukes nå stadig oftere også i private hjem på både bad og kjøkken.

Farger og naturmaterialer

Hos Comfort Skøyen finner du alltid de siste trendene. Fargede armaturer er veldig i tiden og vil virkelig gi badet ditt det lille ekstra. Og siden det er metalliske farger som kobber og messing er de dessuten tidløse og noe du vil kunne ha i mange år. 
– Naturfargene er fremdeles til stede og mange ønsker å ta naturfølelsen inn på badet. Det er varme toner som roer ned og gir en god atmosfære. Badet skal gjerne være koselig og man kan med fordel ta inn friske grønne, planter som et supplement til jordfargene. Fliser i naturmaterialer som marmor og stein er også veldig populære. Vi får dessuten stadig mer spørsmål om badekar. Det henger kanskje sammen med at folk nå har plass til både badekar og dusj, samt at det er mye super lekkert i spennende materialer på badekarsfronten.
Bedriften lager svært mange bad i året og er flinke til å finne de spesielle løsningene tilpasset hver enkelt kundes behov. 
– Folk har ulike behov etter hvor de er i livet og vi ønsker å finne den optimale løsningen til hver enkelt. Det betyr mye å hjelpe folk til å få det de har behov for, vi vet hva som fins av løsninger og ofte finner vi løsninger som kunden selv ikke hadde tenkt på. Derfor er heller ikke nettbutikker så veldig konkurransedyktige i vår bransje, og nettbutikker kan ikke måles med erfaring. Badet er et rom hvor man trenger tung kompetanse og lang erfaring for å få alt riktig og best mulig. Vi vet både hva som finnes på markedet og hva som skal til for å oppfylle alle sikkerhetskravene, avslutter Hanne og Marie og ønsker alle velkommen innom Comfort Skøyen for en hyggelig prat om baderom!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook