Hjem & fritid »  Eventyrtunet – en eventyrlig suksess

Eventyrtunet – en eventyrlig suksess

Drømmer du om en ny bolig? På Lørenskog er Olav Thon Gruppen nå i gang med andre byggetrinn av Eventyrtunet. Og sentralt beliggende like ved Triaden Storsenter, men likevel behagelig tilbaketrukket i stille og rolige omgivelser er det ikke rart at prosjektet så langt har vært en stor suksess!

Lørenskog er et område i kraftig vekst. Her finner man alt man trenger av butikker, restauranter og ulike kulturtilbud, samtidig som marka med muligheter for fantastiske opplevelser sommer som vinter ligger nærmest utenfor døren. Når det i tillegg er kort vei til både Oslo og Gardermoen er det ikke vanskelig å forstå at stadig flere velger å flytte til Lørenskog. Noe som tydelig viser seg i salget av nye leiligheter i Olav Thon Gruppens prosjekt Eventyrtunet.
    Eventyrtunet ligger i flotte omgivelser rett ved Gamleveien og Skårersletta, bare et lite steinkast unna Triaden Storsenter på Lørenskog. Totalt vil prosjektet bestå av ca. 350 leiligheter. Det første byggetrinnet er allerede ferdigstilt og nå er byggingen av det andre byggetrinnet godt i gang.
– Byggetrinn to vil stå ferdig andre halvår 2015 og av 145 leiligheter er allerede 60 solgt noe vi er svært godt fornøyd med. Det er også planlagt et tredje byggetrinn som nå er på tegnebrettet, forteller Kristin Nyquist, eiendomsmegler i Thon Eiendom.

Unik beliggenhet

Ikke bare er det allerede solgt mange leiligheter i byggetrinn to. I de tre byggene som utgjør det første byggetrinnet er det nå bare to leiligheter som er ledige, som Thon Eiendom har beholdt som visningsleiligheter. Og det er flere årsaker til at så mange ønsker å kjøpe leilighet her.
– Det er stor konkurranse med mange nye boligprosjekter i området. Men til tross for dette opplever vi at Eventyrtunet selger veldig bra, og de fleste nevner beliggenheten som en sentral faktor. Selv om tomten ligger svært sentralt, så er den samtidig tilbaketrukket med god støyskjerming mot veiene rundt. Dette er helt klart en stor fordel. I tillegg er det flotte grøntområder mellom byggene. Akkurat nå er parkområde langs hele vestsiden av prosjektet midlertidig gjort om til vei på grunn av all byggevirksomheten i området, men denne vil bli tilbakestilt til en fin park høsten 2015. Olav Thon er dessuten en seriøs aktør som det er trygt å handle av og som er med gjennom hele prosjektet fra reguleringsprosessen til overleveringen, noe som er en klar fordel for våre kjøpere.
    Hvert av de to byggetrinnene består av tre bygg, og de to byggene mot vest er holdt lavere enn resten med kun fire etasjer hver. Dette gir hele området et luftigere inntrykk og gjør at sollyset slipper inn på tunområdet.
– Vi har brukt en del ressurser på arkitekter som har funnet fine, moderne løsninger og fasaden har blitt en fin miks med ulike materialvalg som mur, tre, glass og stål. Under byggetrinn to vil det bli garasje over to plan, noe som gir rikelig med garasjeplass og muligheter til å kjøpe tilleggsplass om man har behov for det.

Leiligheter for alle behov

Som i det første byggetrinnet er det leiligheter i alle varianter også i det andre byggetrinnet. Med leiligheter fra 28 til 140 kvm er det noe for alle behov.
– Vi ser at de fleste som kjøper flytter internt innen Lørenskog og som vet hva området har å tilby. Det er kjøpere i alle livsfaser, fra førstegangskjøpere som nettopp har flyttet hjemmefra og unge par med og uten barn til godt voksne som selger eneboligene og nå ønsker å flytte til en leilighet med enklere vedlikehold. Og med ulike planløsninger skal alle kunne finne noe som passer deres ønsker både i forhold til pris og planmessig.
    Det er mange fordeler ved å kjøpe nytt. Blant annet er det lavere omkostninger enn om man kjøper brukt. Her har du dessuten mulighet til å være med å påvirke de ulike løsningene slik at du får en leilighet som passer perfekt til akkurat dine behov. Thon Eiendom har visninger to ganger i uken ved Eventyrtunet, i tillegg finner du alltid oppdaterte lister over hvilke leiligheter som er ledige og priser på deres hjemmeside!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Thon Eiendom

Følg IN magasinet på Facebook