Hjem » Trondheim »  Ett mesterverk på fire hjul

Ett mesterverk på fire hjul

Drømmer du om å oppleve verden på fire hjul? Med bybobilen Tourne får du alt du trenger! Moderne, innovativ og spesielt utviklet for norske forhold er den perfekt for aktive mennesker. Tourne kan dessuten brukes i vinterhalvåret og kan kjøres på vanlig B-sertifikat.

Den splitter nye bybobilen Tourne gir deg muligheten til å oppleve eventyret rundt neste sving, sommer som vinter. Tourne er utviklet i samarbeid med en norsk forhandler og er dermed spesielt tilpasset norske forhold. Alt fra innovative løsninger med tanke på oppvarmingssystemer og isolasjon, til design og selve konseptet nøkkelferdig bil er laget for å tilfredsstille behovet til norske kunder.
– Mens andre bybobiler kun egner seg til bruk i sommerhalvåret, er Tourne laget for helårsbruk. Den har gode vinteregenskaper med ekstrem isolasjon som brukes i Nordsjøen. Istedenfor gassoppvarming brukes Webasto dieselvarmer. Dette er mye enklere til vinterbruk og man slipper å bytte gassflasker annenhver dag. Til og med spillvannstanken er Webasto oppvarmet. I tillegg er gulvvarme standard, vinduene er 2-lags, vinterisolerende og lyddempende, forteller daglig leder Harald Hansen ved Bilpartner1 i Klæbu. 
De har allerede opplevd stor interesse rundt den nye modellen.

Utstyrsbombe

Tourne er en bybobil spekket med utstyr og alt blir levert som standard fra fabrikken, helt ned til sengetøyet. 
– Tanken bak Tourne er at den skal være nøkkelferdig. Det vil si at alt utstyr skal være montert fra fabrikken. Dette sparer tid både for forhandler og kunde, da det bare er å registrere bilen og overlevere den til kunden. 
Når man skal bo i bilen over lengre tid er det viktig at det er et sted man trives. Innredningen i Tourne er lys og moderne. Det er lagt vekt på aktuelle interiørtrender når det gjelder valg av farger og materialer. Resultatet har blitt et nordisk design med enkle og rene linjer. Innredningen er dessuten laget av ripefritt materiale og fremstår som meget slitesterkt. Dette er en stor fordel for barnefamilier som er vant til mye slitasje. Det viser seg ofte at bobiler som kun har gått 20-30.000 km gjerne bærer preg av kraftig slitasje til tross for den lave kilometerstanden. Tourne har fordelen av at den er laget for å vare lenge.

Fire komfortable soveplasser

Den nye bybobilen er registrert med fire sitteplasser og fire soveplasser. Bak i bilen er det en egen soveavdeling med en dobbeltseng. I tillegg finnes det en dobbeltseng foran i bilen som enkelt settes sammen. Dette er en mye brukt løsning i bobiler, men det viser seg ofte at den kun er egnet for barn. I Tourne er derimot dette en komplett seng for to voksne uten at man trenger å bruke fører- eller passasjersetet for å bygge den opp. Løsningen kalles Dream4systemet og er patentert. Dermed tilbyr Tourne bedre komfort og mulighet for soveplasser til fire voksne. Sengene er dessuten utstyrt med spesialtilpassede overmadrasser og sengetøysett bestående av dyner og puter.
I denne typen bobiler det ofte slik at baderomsløsningen av plasshensyn plasseres i midtgangen. Dette er en tungvint løsning som gjør at plassen i gangen okkuperes når man skal bruke dusjen. I Tourne har løsningen blitt en egen enhet. Dermed går det ikke på bekostning av andre rom når badet eller toalettet er i bruk. Baderommet har dessuten en elegant og plassbesparende skyvedørsløsning.

Gass brukes kun til koking og varmtvannstank

De fleste bobiler har oppvarmet spillvannstank, slik at bilen kan brukes i kaldt klima. Det er imidlertid store forskjeller på hvilke systemer som brukes. Tourne har en optimal løsning med Webasto oppvarmet spillvannstank. Dette systemet er så kraftig at det kan brukes i svært kaldt klima, noe som egner seg spesielt godt her i nord. 
Det er tydelig at alle detaljer er nøye gjennomtenkt i utviklingen av Tourne. Kjøleskapet Thetford T1090 er spesialutviklet for denne type bobil og har en perfekt passform. Det er lett tilgjengelig og plassert i høyden slik at man slipper å bøye seg ned for å finne maten. Kjøleskapet har hele 90 liter volum og en kraftfull 12V kompresser som gir svært gode kjøleegenskaper. Tourne har med andre ord alt du trenger i en bybobil og vil være den perfekte basen for å oppleve nye eventyr langs veien gjennom hele året.
Du kan oppleve den nye Tourne hos Bilpartner1! 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Bilpartner1

Følg IN magasinet på Facebook