Hjem » Trondheim »  Et smykke av et kjøkken

Et smykke av et kjøkken

Røskaft kjøkken og interiør kan skilte med hele 40 års erfaring innen kjøkken. Hos Røskaft finner du et dyktig personell, og Midt-Norges største utvalg i kjøkken, bad, garderobe og hvitevarer.

 Familiebedriften er Trøndelags eldste kjøkkenforhandler og er stadig i vekst. Røskaft kjøkken og interiør har 14 ansatte fordelt i butikkene på Heimdal, Stjørdal og i Trondheim sentrum. Her er de beredt til å gi deg gode råd og tips for at du skal få den beste opplevelsen i ditt nye kjøkken. 

 

Nordisk design

 Navnet Røskaft er forbundet med kvalitet. Petter Røskaft er opptatt av å gi ærlige og gode råd. Det skal være trygt å kjøpe kjøkken her, og bedriften har som motto at «du vet hva du får». Hit kommer kunder i alle generasjoner. Her finner du alt innen garderobe, kjøkken, bad og lekre hvitevarer. Leverandørene er fra kjente skandinaviske merker som danske Nettoline, norske Møbelkjøkken og Huseby og fra merket Drømmekjøkken som er svensk. Sistnevnte er nå å finne til kampanjepris der hele sortimentet tilbys til 25 prosent. 
– Vi vil markere vårt 40-års jubileum, sier Røskaft som ikke er kjent fra å bruke rabatter som virkemidler tidligere.

 

Unike tilbud

Nytt fra i år er at den populære kjøkkenforhandleren tilbyr alle TOBB sine medlemmer egne rabatter på kjøkkenkjøp.
– Vi er spente på dette og tror det er positivt at flere får ta del i Røskaft kulturen, sier den daglige lederen, som mener at organisasjonen er godt rustet til å ta imot TOBB medlemmene.

Utvalget hos denne forhandleren er unikt. Her kan du velge og vrake i alt fra kjøkken i herregårdstil, klassisk stil, moderne minimalisme og kjøkken i alle regnbuens farger. Butikken fremstår som svert moderne og har til enhver tid det siste av trendene på markedet. Hva med et kjøkken i corean eller med dører som er 30mm tykke? Uansett er det mange godbiter å velge imellom for at du som kunde skal kunne sette din egen stil på ditt kjøkken.
 

Lang erfaring

 Petter Røskaft vokste selv opp i denne bransjen. Hans far startet opp Røskaft i 1972 og drev i hovedsak med det kjente merket Drømmekjøkken. Møbelkjøkken kom til salgs noen år senere og siden den gang har utvalget blitt enda bredere. Her vet de hva service handler om og kan faget sitt. Med lojalitet til sine leverandører har de bygd en god kunnskap om de ulike produktene og hva de står for.
– En av fordelene er den interne konkurransen mellom leverandørene, som igjen fører til lavere priser, forteller Røskaft.
Blant dyktige kjøkkendesignere med høy kompetanse innen faget, kan de være behjelpelig med å tegne og skape ditt drømmekjøkken. De har også dyktige håndverkere slik at du som kunde kan velge montering og annen faghjelp visst du ønsker det. Om du i stedet velger flatpakkede kjøkken og vil gjøre jobben selv, er dette selvfølgelig mulig. Alt ligger til rette for at kundene skal finne det de synes passer best.

Synlig kolleksjon

I den hjemmekoselige butikken i Trondheim serveres kaffe og det er fyr på peisen. De spesielle utstillingene gir en god opplevelse og en fin oversikt. Det er ikke vanskelig å finne noe man liker her. For mer inspirasjon og råd er du velkommen til en hyggelig atmosfære i en av Røskaft`s butikker, enten på Heimdal, Stjørdal eller i Trondheim sentrum.
 
Tekst: Mari Janne Støle | Foto: Røskaft kjøkken og interiørFølg IN magasinet på Facebook