Hjem » Oslo »  Et skattekammer for interiørelskere

Et skattekammer for interiørelskere

Med sine mange spennende utstillinger formelig bugner Huseby Kjøkkensenter over av inspirasjon og gode ideer. Ikke rart at butikken har blitt en inspirasjonskilde for alle som elsker kjøkken og interiør!

Drømmer du om nytt kjøkken er du nærmest garantert å få nye ideer etter et besøk hos Huseby Kjøkkensenter i Drammensveien på Skøyen. Her finner du alt fra klassiske og tidløse kjøkken til de aller siste trendene med høy glamfaktor.
Her får du dessuten hjelp av dyktige kjøkkenkonsulenter slik at du får et kjøkken skreddersydd etter akkurat dine ønsker og behov. Huseby Kjøkkensenter har holdt til i Drammensveien i flere år, men i fjor høst fikk butikken nye eiere. Da tok familiebedriften Brodahl & Jahren over. De nye eierne kan skilte med lang erfaring med Huseby. 
– Brodahl & Jahren er en familiebedrift som eies av min far, Nils Petter Markussen. Han er byggmester og kjenner dermed prosjektmarkedet godt. Dette er en fordel for oss både når det gjelder store og små prosjekter. Vi har også en egen prosjektavdeling hvor vi håndterer litt større prosjekter. De utfører mange flotte prosjekter og har en rekke kjente navn på kundelisten. I tillegg har vi butikker i både Moss og Fredrikstad. Vi har drevet med Huseby i 40 år og er en av den eldste Huseby-forhandleren i Norge, forteller salgsleder Thomas Brandth Markussen. 
Han jobbet i butikken på Skøyen i fem år før familiebedriften tok over og er med andre ord allerede godt kjent med både butikken og kundene.

Glamfaktor

Huseby er en av landets største produsenter av kjøkken og er kjent for god kvalitet og høy standard. De er ekstremt dyktige på overflatebehandling og tilbyr fronter i både heltre, finér og MDF slik at du selv kan velge det uttrykket som passer best.
– Det har blitt mer farger de siste årene, men vi ser at det går mest i sort, grått og dusere farger som Taupe, beige og naturgrå toner. Vi lager mye på skreddersøm, for eksempel skap med en annen farge innvendig kontra utvendig. Vi kan også skaffe det man måtte ønske av farger på både kjøkken, garderobe og bad. Det skal gjerne være litt glamfaktor over kjøkkenet og man kan med fordel blande ulike materialer. For eksempel gir det et spennende uttrykk å kle hele veggen i finér med samme farge som frontene og så bryter man med en benkeplate i kompositt. Selv om overskap er på vei ut så kan det fort bli litt tamt uten noe på veggen. Tre glasskap istedenfor overskap er både lekkert og gir kjøkkenet den riktige glamfaktoren, sier Thomas. 
Han røper også at de har planer om flere nye, spennende utstillinger i tiden fremover. 
– Vi holder på å sette opp en ny utstilling nå. Den får klassiske fronter, men med et litt mer dramatisk look over seg.
I det brede sortimentet er det dessuten noe for alle, uansett størrelsen på lommeboken eller om du foretrekker en moderne eller klassisk stil. Huseby har nemlig to ulike segmenter, Signatur og Agil. Signatur er deres eksklusive kjøkkenserie med finerte skrog og treskuffer i oljet bøk som vi selger mest av. Her finner du et rikt utvalg kjøkkenmodeller hvor alt produseres i Norge og settes sammen for hånd. Agil har et litt smalere sortiment og leveres i 10 malte standardfarger eller egen spesialfarge. Dette er et segment som er litt rimeligere enn Signatur, men som fremdeles har den gode kvaliteten Huseby er kjent for. Og det er 30 års garanti på både Signatur og Agil.

En helhetlig opplevelse

Selv om kjøkken, bad og garderober fra Huseby er hovedfokuset ved kjøkkensenteret tilbyr de også alt det andre du trenger for å få et helhetlig uttrykk i hjemmet. Her får du også gulv, gulvtepper, lamper, tapeter og andre interiørartikler. Kort sagt alt du trenger for å få ditt drømmehjem!
De lager også møbler på mål slik at du kan få en skreddersydd TV-benk eller bokhylle som passer perfekt i rommet. 
– For oss er det helhetlige uttrykket viktigere enn trender. Det er mulig å få både kjøkken, bad, garderober og andre møbler i samme materiale. I tillegg har vi mange spennende samarbeidspartnere som Riis Interiør, Englesson, Artwood og Camelia rettet mot de kundene som ønsker en helhet. De siste årene har dessuten kjøkkenet blitt en stadig mer integrert del av hjemmet, noe som passer bra for oss siden det er møbelkjøkken vi fører.
Hos Huseby Kjøkkensenter får du dessuten alltid hjelp av dyktige kjøkkenkonsulenter som er lidenskapelig opptatt av jobben sin. 
– Vi er opptatt av god og personlig service og ønsker å gi kundene våre en personlig opplevelse. Det er selvfølgelig mulig å sende over plantegningene på e-post, men aller helst ønsker vi at de kommer innom slik at vi kan bli litt kjent. Vi ønsker å lage unike kjøkken med en personlig følelse til hver enkelt og det blir enklere når vi blir litt kjent med kundene og hva de ønsker!

FAKTA: Huseby / Brodahl Jahren

Huseby Kjøkkensenter
• Skøyen: Drammensveien 134 0277 Oslo | 22 54 52 30
Web: www.huseby.no
Instagram: www.instagram.com/husebykjokken
Facebook: www.facebook.com/husebykjokkennorge
• Fredrikstad: Dikeveien 2 1661 Rolvsøy | 69 36 40 50
Web: www.brodahl-jahren.no
Facebook: www.facebook.com/tregulv
Instagram: www.instagram.com/bj_interior

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Huseby & Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook