Hjem >  Et naturlige utseende med sunn og frisk hud

Et naturlige utseende med sunn og frisk hud

Huden er gjerne det første vi legger merke til når vi møter nye mennesker. Hos Argus Vital tilbyr de en rekke medisinsk-kosmetiske behandlinger som gir deg et friskt og naturlig utseende. Det brede spekteret av tilbud strekker seg fra kjemiske peelinger og laserbehandlinger til ulike produktserier, noe som gjør at sykepleierne kan spesialtilpasse behandlingen til akkurat din hud!

Argus Vital er en spesialklinikk for medisinsk kosmetisk behandling og kirurgi. Klinikken holder til i lyse og moderne lokaler sentralt beliggende på Egertorget. Alle som jobber her er leger og sykepleiere med lang erfaring i bransjen, slik at du kan slappe av vel vitende om at du er i de aller beste hender.
Etter en sommer med mye sol er kjemiske peelinger en behandling som virkelig kan gi huden et løft. Og siden huden heller ikke skal utsettes for mye sol i tiden etter behandling er dette den perfekte årstiden for denne hudforbedringen.
– Kjemiske peelinger er veldig aktuelt nå på høsten og vi tilbyr ulike typer, fra den mildeste varianten som passer for alle hudtyper til dypere peelinger mot pigmenter, akne, arr og solskader, forteller kosmetisk dermatologisk sykepleier Mojgan Abdeh.
– En kjemisk peeling stimulerer collagenet i huden og huden blir strammere og får en finere glød. Dette gjør at man får en sunnere hud med mindre porer og en jevnere hudoverflate. Peelingen reduserer i tillegg linjer og rynker, og er veldig bra på solskader som mange sliter med nå etter sommeren.

Laserbehandlinger

Argus Vital har det siste innen lasere, blant annet har de både IPL- og YAG-lasere samt CO2 laser.
– Dette er også den perfekte tiden for laserbehandlinger siden huden blir ømfintlig for sol etter en behandling. Laserbehandlingene kan med fordel brukes i kombinasjon med flere av våre andre behandlinger. For eksempel er kombinasjonen mellom peeling og IPL-laser veldig bra mot pigmentering. Og YAG-laseren er utrolig fin mot skjemmende blodkar, sier sykepleier Anette Syvertsen.
Drømmer du om å møte neste sommer uten å måtte bekymre deg om uønsket hårvekst? Klinikken tilbyr permanent hårreduksjon med den nyeste typen laser på markedet, Soprano Ice diodelaser. Og siden man må vente mellom 6-8 uker mellom hver behandling så bør man begynne nå om man ønsker redusert hårvekst til sommeren. Diodelaseren gir en nærmest smertefri og permanent hårreduksjon på alle hudtyper, også solbrun hud.
– Vi ser at stadig flere menn kommer hit for å fjerne uønsket hårvekst, særlig på ryggen, i ansiktet og mellom øyenbrynene. Og utover høsten vil vi ha 25 % rabatt på hårfjerning.

Naturlig og frisk hud

De to sykepleierne har også lang erfaring med fillers og Botulinumtoxin. Med injeksjoner kan du få et naturlig og friskt utseende hvor aldringstegn som rynker og linjer reduseres på en diskret måte.
– Vi har begge lang erfaring med injeksjoner og er dessuten ofte på kurs for å oppdatere oss. Botulinumtoxin har i tillegg svært god effekt på medisinske problemstillinger som migrene og svettebehandlinger.
Argus Vital tilbyr også et bredt utvalg innen ulike medisinske hudpleieserier fra anerkjente produsenter. Disse kan brukes både hver for seg og i kombinasjon med andre behandlinger som f.eks. peelinger.
Forlle`d er en fantastisk god serie bygget på en teknologi som har vunnet Nobelpris. Alle virkestoffene er brutt ned til mikropartikler som gir fukttilførsel og behandling ned til de dypeste lag av huden. I tillegg er Forlle’d en effektiv anti-aging serie i en klasse for seg. Denne hudpleieserien er et godt alternativ for dem som ikke ønsker injeksjoner, samtidig som den er god i kombinasjon med fillere. Kombinerer man den med for eksempel en peeling får man veldig bra resultater.
Klinikken fører også hudpleieserien Dermaceutic.
– Mye tørr inneluft gjør at huden trenger litt ekstra hjelp utover vinteren og høsten. Det er ikke bare å smøre en hvilken som helst fet krem på tørr hud. Da havner man lett i en dårlig sirkel hvor huden ikke lengre jobber selv. Fete kremer tetter dessuten igjen porene, noe som fører til et enda dårligere sluttresultat. Dermaceutic har ulike typer peelinger og produkter basert på hyaluronsyre, C-vitamin og glykolsyre. Selve ordet syre kan kanskje høres litt skummelt ut, men det får virkelig huden til å jobbe og er veldig bra mot linjer, rynker og pigmenteringer. Vi har også solkrem i samme serie, som har vært utrolig populær i sommer. Den inneholder både hyaluronsyre og aloe vera, og har faktor 50. Nå kommer Dermaceutic dessuten med en solkrem med faktor 30 som er perfekt til vinteren. Et annet populært produkt som vi selger mye av er den medisinske foundationen Oxygenetix. Den kommer i 12 ulike farger, har faktor 25, tetter ikke porene og beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. I tillegg ser den veldig naturlig ut. Og siden den er medisinsk kan man til og med legge den rett på huden selv etter en kraftig peeling. Argus Vital utfører alltid en hudanalyse på deg første gang du kommer, slik at sykepleierne finner den behandlingen, som er riktig for akkurat deg og din hud. Det er rutine at alle kunder kommer tilbake på kontroll to uker etter en behandling. Som kunde kan du føle deg trygg på at du blir godt ivaretatt og fulgt opp av sykepleierne hos Argus Vital.