Hjem » Oslo »  Et naturlig & friskt utseende

Et naturlig & friskt utseende

En frisk og sunn hud kan gjøre underverker for både utseendet og selvfølelsen. Hos Aesthetic Clinic har de lang erfaring med ulike hudbehandlinger og injeksjoner. Her kan du senke skuldrene i trygg forvissning om at du er i de beste hender og får en behandling som er skreddersydd etter akkurat dine ønsker og behov.

Etter åtte år er Aesthetic Clinic et etablert navn. Klinikken holder til i en ærverdig villa i Kirkeveien, vis-à-vis Frognerparken, og eies av Dr. Dr. Stein Tveten. 
– Dr. Tveten har mange års erfaring innen kosmetisk medisin og driver også to klinikker i Tyskland. Blant annet har han nesten 20 års erfaring med Botox og fillere, forteller klinikksjef og kosmetisk sykepleier Christine Tommelthy Storstrøm. 
– Foruten meg er det også to hudpleiere her. I tillegg har vi et nært samarbeid med Dr. Bugge som er en erfaren plastikkirurg og som leier lokaler her. 
Etter hvert som vi blir eldre kommer gjerne rynkene og linjene snikende. Mange opplever også at ansiktet taper volum noe som ofte gjør at vi ser eldre ut. Og det er ikke alltid at de vi ser i speilet stemmer overens med hvordan vi føler oss på innsiden. Christine har lang erfaring med både Botox og fillere. Fillere er et samlebegrep for ulike merker av hyaluronsyrefillere, som Z fill, Restylane og Juvederm. Hos Aesthetic Clinic fører de, de fleste merkene slik at de kan tilby hver enkelt kunde den behandlingen som passer best.

Lang erfaring

Ved siden av å jobbe fulltid som kosmetisk sykepleier er Christine også godkjent kursholder innen fillere og holder jevnlig kurs på vegne av Cosmedic som importerer Z fill. Og det er vel få steder hvor det er så viktig å gå til noen som virkelig kan faget som når det gjelder behandlinger i ansiktet. 
– Det er utrolig viktig at man sjekker ut erfaringen og kompetansen til behandlerne før man går et sted. Man bør velge en behandler som både jobber mye og som holder seg oppdatert med kurs. Det er stor forskjell på noen som setter fem sprøyter i måneden og noen som setter flere hundre i måneden. Man skal ha god kunnskap om anatomien og muskulaturen i ansiktet og ikke minst vite hva man gjør om noe skulle gå galt. Det å ha kompetanse innen faget er utrolig viktig.
En del forbinder nok fremdeles Botox og fillere med frosne ansikt uten mimikk og «duck lips». Men heldigvis er dette på vei ut. 
– Mitt fokus er alltid at det skal se så naturlig ut som mulig. Helst skal ingen se hva du har gjort, men bare at du ser freshere og litt yngre ut. Med fillere kan vi behandle både linjer i huden, bygge opp ansiktet etter volumtap eller gi en mini-facelift. Det er også mulig å bygge opp kinnben eller rette opp hvis kjevepartiet er skjevt. Tynnere fillere med lavere konsentrat av hyaluronsyre er også perfekte som skin-boostere. En skin-booster gir huden ekstra glød, frisker opp og fjerner små linjer.
I tillegg til å være effektiv mot rynker har Botox også flere medisinske bruksområder. 
– Botox har god effekt på migrene og spenningshodepine. Det er dessuten svært effektiv mot svette, både under armene, på fotsålene og i håndflatene. En del plages også av såkalt «gummy smile» hvor hele tannkjøttet vises når man smiler. Ved hjelp av Botox kan vi senke leppen. I tillegg kan botox gi gode resultater for de som gnisser tenner eller strammer kjeven om natten.

Ta vare på huden din i sommer!

Huden har mye å si for selvfølelsen. Men det er få ting som fremskynder hudens aldringsprosess mer enn solen. Med sommeren rett rundt hjørnet er det derfor ekstra viktig å ta vare på huden din. Hos Aesthetic Clinic tilbyr de flere behandlinger som er perfekte både til å gi huden litt ekstra glød for sommeren, beskytte den mot solskader og rense den etter mye solkrem og strandliv. 
– Det er anbefalt å vente med sterke peelinger til høsten siden man må være forsiktig med solen i tiden etterpå. Nå om våren og sommeren anbefaler vi heller dyprens, C-vitamin booster eller skin-booster. Det er utrolig viktig å ha respekt for solen og ta vare på huden. Ikke glem å bruke solkrem både når du soler deg og bader! Mange unge med akneproblemer dropper solkrem siden kremene ofte er litt fete. Men vi har solkrem fra Gló Terapeutics som er uten olje og med solfaktor på enten 40 eller 50.
 I tillegg til Gló Terapeutics fører Aesthetic Clinic også produkter fra Gló Minerals, Skin Tech og Aesthetic Line. 
– Aesthetic Line er basert på hyaluronsyre og C-vitamin og A vitamin. Den fornyer hudcellene og er utrolig gode anti-age produkter. Det er nærmest som et treningsprogram for huden, avslutter Christine og ønsker alle hjertelig velkommen til klinikken i Kirkeveien.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Aesthetic Clinic
 

Følg IN magasinet på Facebook