Hjem » Oslo »  ET GODT SPEILBILDE

ET GODT SPEILBILDE

Det er et grunnleggende behov for de fleste å føle seg fin. Men noen ganger kan naturen trenge litt hjelp. Da er det greit å vite at du er i kyndige hender. Velkommen til Sandvikaklinikken.

Sandvikaklinikken – en klinikk for plastisk kirurgi og estetisk behandling. Du finner den sentralt til, kun steinkast fra Storsenteret. Selv om klinikken er ny, er kompetansen tung. Som tidligere overlege ved Rikshospitalet, og med 25 års erfaring innen kirurgi, har Bjørn M. Hokland en solid bakgrunn for å kunne ta seg av pasientene. 

Normalt utseende

– Det vi legger vekt på hos oss er først og fremst kvalitet, men også at vi tilstreber et normalt utseende, sier Bjørn. 
Han har sett pasienter som har fått gjort ting en del steder i utlandet innen plastisk kirurgi, og hvor resultatet har blitt «veldig spesielt». 
– Det kan være pasienter som har blitt operert, og som etterpå angrer seg når de ser resultatet. Da vil de bare ha gjort mer og mer for å bli fornøyd, og de skulle egentlig ønske at de aldri hadde begynt, sier Bjørn.

Forsiktig tilnærming

Selv ønsker Sandvikaklinikken å ha et tilbud som kunden skal bli fornøyd med. At kunden skal se bra ut. Føle seg bra. Og det er ting man kan gjøre som kvalitetssikrer prosessen. Det starter med en gratis konsultasjon. Og det er gjerne et par konsultasjoner i forkant av en operasjon. Det er viktig å få presentert hvorfor pasienten kommer, og å få en oversikt over hva som skal gjøres. Dessuten er det svært viktig at kunden har vurdert operasjon i lengre tid, ikke bare de siste fjorten dagene. At kunden tror at operasjonen vil utgjøre en forskjell i selvbilde og livskvalitet. Bjørn opererer dessuten bare hvis han mener at han kan få til et tilfredsstillende resultat. Det er både kunden og klinikken tjent med. 

Mer normalisert

Plastisk-kirurgiske operasjoner har i de senere årene blitt mer normalisert. Det er ikke lenger uvanlig å få fikset på for eksempel øyelokkene. 
– Vi vurderes jo nesten alle ut fra utseendet enten vi vil eller ikke, sier Bjørn. 
Aldersgrensen på plastisk kosmetisk kirurgi er 18 år. Men Bjørn synes at en 18-åring jente, og som kan tenke seg store bryster, skal tenke seg godt om før en eventuell operasjon; 
– Man er juridisk voksen, men fortsatt ganske «grønn». 
Helst ser Bjørn at pasienten har tippet minst 20 år.

Ikke nye komplekser

På klinikken går det mye i ansiktskirurgi og brystkirurgi, men Bjørn gjør egentlig alt, og i samarbeid med resten av det medisinske fag-personellet. Han har lang erfaring i å operere mange forskjellige steder på kroppen. Men også ikke-kirurgiske ting som kosmetisk behandling med botox og fillere gjøres på klinikken. Selv om det står mye på «menyen», er Bjørn nøye med å presisere at han aldri pådytter pasienter nye komplekser. Det er ikke sånn at pasienten kommer inn på grunn av en type problem, og går ut operert for fem nye ting i tillegg.

Moderne utstyr

Sandvikaklinikken er ny, og har fullt ut moderne utstyr, og med stor vekt på sikkerhet i alle ledd. Blant annet har de back-up av strøm. Utstyret vil selvsagt alltid være oppdatert, i likhet med kunnskapen og den faglige kompetansen forøvrig på klinikken. Bjørn har, i tillegg til å ha vært overlege på kirurgisk avdeling på Rikshospitalet, vært leder for Plastisk Kirurgisk Forening, og er stadig engasjert i vitenskapen. 
– Jeg holder meg uansett kontinuerlig oppdatert på nyvinninger som finner sted innen faget, sier han.

Viktig valg

Etter en operasjon får kunden god oppfølging fra Sandvikaklinikken. Kunden får kirurgens telefonnummer, og kan ringe når som helst på døgnet hvis det skulle være noe spesielt. Det skal være trygghet i alle ledd. 
– Det er først og fremst personen som behandler deg som bestemmer resultatet, derfor er valg av kirurg den viktigste avgjørelsen du tar, avslutter Bjørn.

FAKTA: Sandvikaklinikken

Adresse: Elias Smiths vei 10, 1337 Sandvika
Telefon: 67 54 00 01
E-post: post@sandvikaklinikken.no
Webside: www.sandvikaklinikken.no
Facebook: www.facebook.com/sandvikaklinikken
Instagram: www.instagram.com/sandvikaklinikken
Twitter: www.twitter.com/plastikkirurgi2

Det Sandvikaklinikken legger vekt på er først og fremst kvalitet og tilstreber et normalt utseende etter behandling. De tilbyr følgende behandlinger:

• Ansikt – Nese
- Neseoperasjon
- Ansiktsløft
- Panneløft
- Øyelokkoperasjon
- Halsløft

• Bryst
- Brystforstørrelse
- Brystløft
- Brystreduksjon
- Innovervendte brystvorter
- Mannepupper

• Lår - Legg - Rumpe
- Ridebukselår
- Fettsuge knær
- Fettsuge legger
- Rumpeløft

• Kosmestisk behandling
- Volumbehandling
- Peeling – Laser
- Arr

• Andre behandlinger
- Fettsuging
- Nanofett
- Ører
- Svetting
- Føflekker
- Solskader
- Anne

Tekst: Trine Texnæs Foto: Trine Texnæs & Michael Dam/Unsplash


Følg IN magasinet på Facebook