Hjem » Kultur & underholdning »  Et fyrverkeri av et show

Et fyrverkeri av et show

I år fyller Wallmans Oslo 15 år med jubileumsshowet FIREWORKS, som tar deg med på en musikalsk reise fra 1960 til i dag. Mens du nyter 4 velsmakende retter fremfører ensemblet et forrykende show samtidig som de er din personlige servitør.

Wallmans Oslo, som ligger godt plassert midt på Mølla i Oslo, ble åpnet i 2000 og har siden den gang holdt mellom 3-6 show i uken gjennom hele sesongen. Det vil si ca 2500 show siden den gryende morgen. Wallmans Oslo er opprinnelig et svensk dinnershowkonsept startet opp av Hasse Wallman. Dette er mye av grunnen til at mange av artistene i ensemblet kommer nettopp fra Sverige. I årets show får du blant annet møte Julia Ingvarsson fra Jönköping i Sverige. Hun har sunget siden hun var liten, og dette er Julias første år på Wallmans Oslo. Når vi spør henne hva Wallmans betyr for henne svarer hun rett fra hjertet.
– Jeg synes fortsatt det er helt uvirkelig at jeg skal få jobbe på Wallmans Oslo. Det har vært en stor drøm i mange år, og jeg ser virkelig frem mot tiden her!

Kickstart

Årets jubileumsshow FIREWORKS starter med et forrykende nummer fra Broadway-musikalen Pippin. I samme stund får gjestene servert den første retten fra en velsmakende fireretters sesongbasert meny. Servitørene på Wallmans er ingen ringere enn artistene selv, som i år består av 5 flotte svensker, 3 dyktige nordmenn og en showmann fra Storbritannia. Alle er sprudlende og bidrar til å skru opp stemningen ved bordet og i salen. Vi møter Alexander som til og med har brettet roseservietter og pyntet bordet vi sitter på helt selv. Alexander Langset kommer fra Hole i Norge og er utdannet ved Bårdar International og Musikaldanslinjen. Han har vært med i tv-serier, live-sendinger, reklamefilmer og div. konserter rundt om i Norge. I tillegg til kjente oppsetninger som «Peer Gynt», «My Fair Lady» og «A Chorus Line».
Alexander har masse energi som smitter over på publikum i salen, og vi er veldig fornøyde over å ha akkurat han som vår «personlige» servitør denne kvelden. Om Wallmans sier han:
– Jeg forbinder Wallmans med glede, spenning, et flott show og god mat. Det betyr også en helt spesiell måte å komme i kontakt med publikum på og en mulighet til å leve av det jeg elsker å gjøre – sammen med dyktige kollegaer.

Der drømmer blir til virkelighet

Hasse Wallman startet dinnershowkonseptet i Sverige. Hans idé var å presentere morgendagens stjerner i dag. Dette har han virkelig fått til når man ser på talentene som er med i årets show FIREWORKS. Kjendiser som har slått gjennom etter å ha stått på scenen for Wallmans er blant andre Maria Mittet og ektemannen Hans Marius.

The show must go on

Jubileumsshowet fortsetter deretter med signaturlåten til Katy Perry, Firework, før kvelden fortsetter med alt fra tango til tidlig Heavy Metal.
Gutta boys innleder et forrykende feirenummer med låter fra kjente boyband som bl.a. Beatles og One Direction. Denne kvelden feirer ensemblet Sandra 29 år, Svein 70 år og Anne 60 år med personlige låter og brusende applaus fra salen. 15-årsjubilanten Wallmans Oslo slår et slag for de andre jubilantene i salen gjennom dette forrykende showet.

Spre glede for gledens skyld

Wallmans har i mange år hatt slagordet «Vi sprer glede for gledens skyld». Denne gleden var ikke vanskelig å spore hos verken artister eller gjester denne fantastiske høstkvelden på Mølla i Oslo. Gjestene forlater lokalet oppstemt og i godt humør etter et rungende avslutningsnummer basert på norske slagere opp i gjennom tidene. En helaften man kan leve lenge på!

FAKTA: Wallmans Oslo

Wallmans Oslo har plass til 550 sittende gjester i hovedsalen. En kveld på Wallmans byr på en 4-retters middag, 9 show-
nummer og aftershowparty. En helaften på Wallmans passer for alt fra selskap på to, ti eller femti personer til lukkede eventer for større bedrifter. Ta kontakt med Wallmans Oslo så skreddersyr de den perfekte aftenen for dere!

WALLMANS OSLO/BOOKING:
Telefon: 23 22 65 90
Mail: booking@wallmans.com
Web: www.wallmans.no
Adresse: Mølleparken 6, 0459 Oslo

Tekst: Janette Balchen I Foto: Fredrik Arff

Følg IN magasinet på Facebook