Hjem » Sandnes » Helse & velvære »  Et friskt og naturlig utseende med Fuktbooster

Et friskt og naturlig utseende med Fuktbooster

Etter hvert som årene går kommer gjerne rynker og linjer snikende, i tillegg til at huden mister mye av sin spenst og glød. Ellipse Klinikken tilbyr Fuktbooster fra Restylane, hvor injeksjoner med fukt stimulerer hudens egen collagenproduksjon og gir deg en vakker og naturlig glød!

Etter mange år i bransjen og med klinikker i både Oslo, Trondheim, Bergen, Tønsberg og Stavanger er Ellipse Klinikken et anerkjent og etablert navn. I fjor ble de en del av den svenske Akademiklinikken, noe som blant annet medførte etableringen av et nytt og moderne sykehus ved Ullevål Stadion i Oslo. 
– Ellipse Klinikken har lenge vært markedsleder på injeksjonsbehandlinger med Restylane og Botox/Azzalure samt andre estetiske behandlinger, og med det nye sykehuset har vi nå et helhetlig tilbud innen både estetiske, medisinske og plastikkirurgiske behandlinger, forteller salg- og markedssjef Pia Cernic.
Det er mange faktorer som påvirker huden og utseendet vårt, som kosthold, sol, kulde og røyking. Etter hvert som vi blir eldre er det ikke bare rynker, linjer og pigmenter som endrer utseendet vårt. Ansiktet mister ofte noe av sitt opprinnelige volum og huden blir slappere. Men man trenger ikke nødvendigvis å gjennomgå store inngrep for å få tilbake et friskt og ungdommelig utseende. Restylane er den mest dokumenterte filleren på markedet, og består av hyaluronsyre som er et stoff man finner naturlig i kroppen. I tillegg til flotte resultater ved rynkebehandlinger, egner Restylane seg også utmerket til blant annet å gjenopprette tapt volum, korrigere arr og ved definering av kinnben, hake eller kjeveparti.

Et helhetlig resultat

Hos Ellipse Klinikken er de opptatt av å fokusere på helheten, og setter opp individuelle behandlingsopplegg tilpasset hver enkelt, det være seg om man ønsker å fjerne pigmenter, ta bort noen skjemmende blodkar, få bort sinnarynken eller bare få en bedre hud. 
Fuktbooster fra Restylane er en unik fuktbehandling. 
– Med Fuktbooster injiseres små dråper med fukt ned i huden, noe som stimulerer produksjonen av hudens eget collagen innenfra. Dette er en behandling som egner seg for både kvinner og menn i alle aldre, og med litt mer fuktighet og fylde i huden ser man både friskere og mer opplagt ut. Fuktbooster er en multibehandling som hjelper mot både tørr og gusten hud, fine linjer, arr og gir samtidig huden litt fylde. Mens kremer bare behandler hudens overflate, fukter Fuktbooster opp huden innenfra. Resultatet blir dessuten svært naturlig, og vi har fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som får komplimenter på at de ser så bra ut uten at folk kan sette fingeren på nøyaktig hva som er annerledes. 
Når det kommer til utseendet og helsen vår er det svært viktig å velge noen som kan faget sitt, og hos Ellipse Klinikken har de lang erfaring med bl.a. injeksjonsbehandlinger som Botox og Restylane. Som eneste i bransjen har de dessuten et eget opplæringssystem for sine behandlere, i tillegg til Restylanes egne autorisasjonskurs. 
– Siden vi er en klinikk med en rekke ulike behandlingstilbud er det vår oppgave å veilede kundene slik at de får den behandlingen som passer best til akkurat dem. Alle er dessuten velkommen til en av våre klinikker for en gratis konsultasjon hvor vi sammen kan legge opp et behandlingsprogram! 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Karoline Gjermundsen & Mona Gullstein



Følg IN magasinet på Facebook