Hjem >  Et bryggeri i utkanten av utkanten i Norge

Et bryggeri i utkanten av utkanten i Norge

Skifjorden Bryggeri ligger i Sogn og Fjordane og produserer handverksøl for folk flest. vilt, vakkert og heilhjerta. Bryggeriet er et resultat av drømmen til noen skifjordinger. drømmen om å skape så godt øl at det også er med å skape arbeidsplasser, aktivitet og plassere skifjorden på øl-kartet.

Skifjorden Bryggeri har en ambisjon om å bruke sin «passion» for øl og smak til å utvikle beste smaksvariantene. Det handler om håndverk og fokus på de gode ingrediensene. Slik at kundene skal kunne nyte fantastiske øl, hver og en pakket inn i et flott design med en unik historie. I dag har Skifjorden Bryggeri syv ulike øl i butikk med alk. 4,7%. De syv sortene spenner fra bestselgerne Sytalaus (Pilsner), Slaur (Saison), Junaiten (APA), Kron (IPA), Opplett (Golden Ale), Ferda (Blonde) og Tyl (Porter).

Vågestykke – en ny serie med øl

Nå lanserer bryggeriet en ny serie med øl som de har kalt Vågestykke. Først i serien er Vågestykke #1 – En bær-porter, der alle bærene har blitt plukket og donert til bryggeriet fra gode naboer og Skifjorden-supportere. Følg med så får du med deg bryggeriets neste Vågestykke.

Kveik-øl

Den tredje serien fra bryggeriet er en tradisjonsrik serie med øl som baserer seg på lokal gårdsgjær fra gårder på Vestlandet. Denne gjæren gir smak til ølet, smaker som du ikke kan finne noe annet sted i verden. I dag består serien med kveik av fire typer: Pikadeg – IPA med kveik, Dækelen – Stout med Kveik, utabygdes – Saison med kveik og Heimatte en tradisjonell norsk gårdsøl.

FAKTA: Skifjorden Bryggeri

• Skifjorden Bryggeri er et lite bryggeri som ligger ytterst ute i Sognefjorden i Sogn og Fjordane. I flotte omgivelser med fjord og fjell på alle kanter produserer de godt håndverksøl for folket.
• Instagram: www.instagram.com/skifjorden_brewery
• Facebook: www.facebook.com/skifjorden
• Web: www.skifjorden.no

Tekst: IN magasinet | Foto: SKIFJORDEN BRYGGERI

Følg IN magasinet på Facebook