Hjem » Sandnes » Hjem & fritid »  Enkleste alternativet

Enkleste alternativet

Lett å finne, god parkeringsplass og 18 utstillingskjøkken. Det er bare noen av grunnene til å velge Drømmekjøkkenet på Mariero neste gang du skal kjøpe nytt kjøkken.

Kjøkkenbutikken har vært i de samme lokalene på Mariero siden 1996. Butikken har store vindusflater med flotte utstillinger ut mot gata og parkeringsplassen. Den 450 m2 store butikken har forskjellige kjøkken i ulike stilarter. I tillegg har de fem bad og to garderober utstilt. 
– Vi har et bra utvalg av forskjellige kjøkkenløsninger og alle som jobber her har lang erfaring i bransjen, sier Ingbjørg Stakkeland, daglig leder ved Drømmekjøkkenet i Stavanger.

Lang erfaring

Med flere års erfaring innen kjøkkenbransjen vet de ansatte hva de snakker om når de kommer med råd til smarte kjøkkenløsninger. I løpet av de siste årene har kjøkkenene blitt stadig mer solide. De bredeste skuffene tåler en vekt på opptil 50 kg. Innredningsutvalget for skuffer og skap er også veldig stort forteller Stakkeland.
– Vi har sett hvordan endringene har blitt til det bedre når det kommer til utnyttelse av skuffer og skap. Skuffeskinnene er forsterket slik at de kan tåle stor belastning. Skuffene kan også trekkes helt ut og dybden er 5 cm lenger enn hos mange andre kjøkkenleverandører, sier Stakkeland.

Høsttrender

Ellers er motordrevne skuffer, demping i alle skuffer og dører, musikkanlegg integrert i kjøkkenskapene bare noe av det flotte utstyret Drømmekjøkkenet kan levere.
En annen ting som har blitt en trend er kombinasjonskjøkken. Da velger du for eksempel en mørk farge på kjøkkenøya og en lysere farge på skapene. Det gir mer liv og spenning på kjøkkenet. Det finnes mange muligheter. Dyktige kjøkkenselgere hjelper deg til å finne fram til den beste løsningen for deg.

FAKTA: Drømmekjøkkenet

• Butikken har vært på Mariero siden 1996.
• Har både tradisjonelle kjøkken og designklassikere. I tillegg til garderober og bad.
• Har produsert kjøkken av god kvalitet i mer enn 80 år.

Tekst & Foto: Terese Torgersen

Følg IN magasinet på Facebook