Hjem » Oslo »  Endelig kommer nye Volkswagen Passat!

Endelig kommer nye Volkswagen Passat!

Volkswagen Passat har i mange år vært en av Norges mest populære familiebiler og det har lenge vært knyttet stor spenning til lanseringen av den nye generasjonen. I begynnelsen av november er ventetiden endelig over og de første nye bilene kan rulle ut på norske veier. Og tar du turen innom Møller Bil Skøyen i starten av november kan du selv oppleve den nye Passat!

Passat er Volkswagens eldste modellnavn, ett år eldre enn Golf, og har i en årrekke vært en av Norges mest solgte firmabiler. Nå er det altså duket for en ny generasjon av den populære modellen, og skal man dømme etter forhåndsinteressen fra både motorpresse og bilinteresserte er dette en modell mange har gledet seg lenge til. I slutten av august ble den vist fram i Norge for første gang under en stor utstilling med alle modellene fra Volkswagen på Tjuvholmen, og der var nye Passat helt klart den store stjernen. 
– Passat har vært en av verdens mest solgte biler i mange år og vi gleder oss veldig til den nye modellen kommer. Den blir både lettere og mer luksuriøs enn forgjengeren og er bygd på den nye MQB-plattformen til Volkswagen. Det er alltid gøy med en ny modell og vi tror denne vil bli en like stor suksess som sine forgjengere, sier selger Kim Clemetsen hos Møller Bil Skøyen.
Møller Bil Skøyen holder til i Drammensveien på Skøyen. Her finner du i tillegg til alle de nye modellene fra Volkswagen også et bredt utvalg bruktbiler. Og med autorisert verksted og delelager under samme tak kan de hjelpe deg med alt du trenger for et enkelt bilhold.

Nytt design

Den nye Passat er splitter ny fra innerst til ytterst og frir i enda større grad til premium-segmentet enn tidligere. 
– Man kan selvfølgelig skreddersy bilen etter hva man ønsker, men den har også veldig bra standardutstyr. Volkswagen er kjent for sine teknologiske nyvinninger og nye Passat kommer blant annet med MirrorLink som speiler smarttelefonen din. I tillegg er for eksempel parkeringssensorer foran og bak, multifunksjonsratt og Cruise Control en del av standardutstyret. Det vil også komme en del gunstige pakker.
    Den innvendige plassen har blitt vesentlig forbedret fra forrige generasjons Passat, både når det gjelder bakseteplass og bagasjeromvolum som har økt fra 603 liter til 650. Baksetene er dessuten høyere noe som gir enda bedre sittekomfort. Det vil også bli mulighet til å velge blant en rekke ulike motorer, både bensin og diesel, og ønsker man firehjulstrekk er det selvfølgelig også en valgmulighet. 
– Vi tror den vil bli svært populær både i firmabil-segmentet og hos barnefamilier. Og vi gleder oss virkelig til å få den i butikken, avslutter Kim og ønsker alle velkommen til Møller Bil Skøyen i november for å oppleve den nye Volkswagen Passat!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Møller Bil & Volkswagen

Lik IN magasinet på Facebook