Hjem » Hjem & fritid »  Endelig er den nye Mercedes A-Klasse her

Endelig er den nye Mercedes A-Klasse her

Det er nok mange bilinteresserte som har ventet utålmodig på den nye Mercedes-Benz A-Klasse. Og nå er endelig ventetiden over. I september kommer den på norske veier, og alt tyder på at den har vært vel verdt å vente på!

Helt siden Mercedes-Benz lanserte den nye A-Klasse på bilmessen i Genève i mars, har både motorpressen og kunder ventet i spenning på at den skulle komme til Norge. Den har fått mye ros og oppmerksomhet i så vel internasjonal som nasjonal presse, og i september blir den endelig å finne hos norske Mercedes forhandlere. Og med en startpris på 263.000 er det nok mange som vil benytte seg av anledningen til å oppfylle drømmen om Mercedes-Benz, samtidig som tidligere kunder vil kjenne igjen kvaliteten og den innovative teknologien fra tidligere modeller. 
Med sin nye Premium kompaktbil utfordrer Mercedes-Benz konkurrentene, og den nye A-Klasse er både lavere, lengre og bredere enn de to første generasjonene av A-Klasse. Med sitt friske og sportslige design vil den garantert sette et markant preg på kompaktbilsegmentet. 
Mercedes-Benz har alltid vært synonymt med et gjennomført og stilsikkert design, og blant annet ble deres designteam kåret til «Team of the year» i 2011 av en prominent fagjury. Og den nye A-Klasse er intet unntak. Den utmerker seg blant annet med et sporty design, hvor en markant linjeføring, en tydelig front og en coupéinspirert vinduslinje følger utviklingen i designspråket til Mercedes-Benz. Også de betydelig endrede målene fremhever bilens atletiske utseende med mer bredde og vesentlig mindre høyde enn de første generasjonene av A-Klasse.

Skreddersydd etter dine behov

Den nye A-Klasse er en kompaktbil hvor design, sportslighet, tilkoblingsmuligheter og sikkerhet står i fokus, kombinert med effektive og miljøvennlige motorer. Mercedes-Benz har satset stort på kombinasjonen av høy kvalitet, teknologisk innovasjon og lave utslipp, noe som har gjort den interessant for en stadig voksende kundegruppe. 
Som med de øvrige modellene fra Mercedes-Benz, så har man også med den nye A-Klasse mulighet til å få skreddersydd etter personlige behov og ønsker. Man kan velge mellom de tre utstyrsvariantene Style, Urban og AMG Sport, som tilbys med tre standardpakker, henholdsvis Night, Exclusive og AMG Exclusive. I tillegg sørger et bredt utvalg fargekombinasjoner og ekstrautstyr for at du kan skape din helt personlige nye A-Klasse.

Seks motoralternativer

Med hele seks motoralternativer dekker dessuten den nye Mercedes A-Klasse de fleste behov. Alle de tre bensinmotorene og de tre dieselmotorene man kan velge blant har turboteknologi, start/stopp og hold-funksjon på bremsene som standard. 6-trinns manuell girkasse er også standard, mens 7G-DCT dobbelclutch automatklasse kan leveres som ekstrautstyr. 
Og med Attention Assist, Collision Prevention Assist og en rekke andre innovative sikkerhets- og assistansesystemer som standardutstyr setter nye Mercedes-Benz A-Klasse standarden i kompaktklassen!

Din Mercedes-forhandler

• Etter snart 80 år i bransjen er Bertel O. Steen Autostern AS en av Norges ledende forhandlere innen salg av bil og bilrelaterte tjenester. De besitter høy faglig kompetanse og har et genuint ønske om å innfri eller overgå sine kunders forventninger. De selger ikke bare produkter og tjenester, de selger opplevelser. Deres misjon er å ha tilfredse livstidskunder. 
• Med fantastiske merkevarer i Mercedes-Benz og smart, tilbys en modellportefølje mer moderne og komplett enn noensinne. Og nyhetene lar heller ikke vente på seg i tiden som kommer. Her er det mye spennende i vente! Autostern kan med sikkerhet tilby deg en bil som passer både dine behov, ønsker og økonomi. 
• Med topp moderne fasiliteter i Sogn Arena har vi store utstillingslokaler for nye og brukte biler, 2 stk. verksteder med god kapasitet samt delelager / delebutikk og bilpleieavdeling. Nytt I 2012 er at showroom nye og brukte Mercedes-Benz på Skøyen er etablert. 
• Velkommen til Autostern - noen valg betyr mer enn andre. 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Daimler