Mat & drikke »  En saftig resturantopplevelse

En saftig resturantopplevelse

Big Horn på Lillestrøm byr på mer enn møre og saftige biffer i ekte steakhousetradisjon. I deres topp moderne lokaler kan du samle store, små, familie, venner eller kollegaer til en spennende matopplevelse.
Anne K. Haga

Et steinkast unna Norges Varemesse finner du en av Lillestrøms hyggeligste spisesteder, Big Horn. Restauranten kombinerer fullekte steakhouse tradisjonen med lettere retter, og menyen er bred. Med åpent interiør, panorama vinduer, mahogni møbler, kreative detaljer og varme farger er atmosfæren perfekt for kos og hygge.

Anne K. Haga
Anne K. Haga

Noe for enhver smak

– Vi har noe for en hver smak, forteller restaurantsjef, Oskari Jerkrot entusiastisk. Selvsagt er vi gode på møre og saftige biffer i alle størrelser, men også lettere retter som for eksempel kylling filet med gresksalat. Big Horn Lillestrøm har også en stor og deilig salatbar der gjestene kan mikse etter ønske og smak.

– Retten «Share a meal» er også veldig populær. Denne inneholder ytrefilet, scampi, spareribs og andre spennende godbiter, og er perfekt å dele med din kjære, smiler Oskari.

For de minste tilbyr Big Horn en egen meny med pølser, biff eller kylling.
– For å unngå stille stunder har vi selvsagt tegnesaker og dessert til våre mindre gjester.

Anne K. Haga
Anne K. Haga

Genuine matopplevelser og service

– Det er veldig viktig for oss at gjestene er fornøyd med både matopplevelsen og servicen. Vi yter vårt ytterste, for alle våre gjester, sier Oskari.

Hos Big Horn skal det være rom for hygge i en uformell atmosfære, med fokus på profesjonell service og rask servering.
– Vårt kjøtt er garantert mørt, og er av beste kvalitet, poengterer. restaurantsjefen. Han forteller oss at det er mange som velger å feire spesielle anledninger hos dem.

– Vi tar imot store og små selskaper. Gjestene får bestemme om de vil sitte inne eller ute, på vår store solfylte uteservering, sier Oskari. I disse dager er det særlig stor pågang ute.

– Her har vi en egen utebar hvor gjestene kan nyte kald og fristende drikke. Det passer perfekt for varme sommerdager, avslutter han.

Tekst: Eline Hvamstad Foto: Anne K. Haga/Studio LK