Hjem >  En oase på Vinderen

En oase på Vinderen

Når Aviva Helse åpner dørene til sitt nye helse- og velværesenter på Vinderen i mai åpner de også dørene til noe helt unikt her til lands. Fordelt over tre etasjer vil en rekke fagområder innen velvære være samlet under et tak, mens de vakre omgivelsene danner en innbydende og avslappende ramme rundt besøket.

Som en av landets ledende spesialistklinikker innen plastisk kirurgi er Aviva Helse et godt etablert navn. Deres dyktige kirurger utfører en rekke ulike inngrep, fra fettsuging, ansiktskirurgi og åreknuter til øre-nese-hals, brokk og ulike typer brystkirurgi. I tillegg har de et bredt tilbud innen medisinsk hudpleie, injeksjonsbehandlinger med Botox og Juvederm og facelift uten kirurgi. Det private sykehuset har holdt til på Økern siden 2008, men flytter nå til staselige lokaler i Haakon Den Godes vei på Vinderen. Og i forbindelse med flyttingen vil behandlingstilbudet bli ytterligere utvidet.
 Den offisielle åpningen av den nye klinikken skjer i mai, og det er til elegante omgivelser Aviva Helse nå kan ønske sine pasienter velkommen.
– Vi ønsker at klinikken skal være varm og innbydende med et servicenivå på høyde med de beste hoteller, forteller styreleder Mona Hellund.
– Det er mye naturfarger i kombinasjon med elementer i betong og kraftfulle trematerialer, noe som gir et lyst og vennlig inntrykk. Vårt ønske har vært at det skal føles som om man kommer inn i en oase.

Stairway to Heaven

Man skal ikke undervurdere betydningen selvfølelsen har for livskvaliteten, og hos Aviva Helse tilbyr de et bredt spekter med ulike behandlinger fra hudpleie til kirurgi.
– Vi mener at i kraft av bredden av våre behandlinger så kommer vi til å skape noe helt unikt. Med en rekke fagområder innen velværesektoren kan man gå fra rom til rom, og vi har tilbud som tar hensyn til alle aspekter av individets velvære. Den nye klinikken er fordelt over tre etasjer, og mens man i underetasjen finner blant annet laserbehandlinger, neglepleie, hud- og fotpleie, så holder kirurgene til i øverste etasje. Og etter at trappene ble byttet ut med spennende designelementer har vi spøkt en del med at det har blitt Stairway to Heaven, med de som utfører de største forandringene på toppen, sier Mona med et smil.
 Hun understreker samtidig at hos Aviva Helse er aldri målet at pasientene skal komme ut som en annen person, men kanskje kan man hviske ut litt av sporene fra tidens tann eller få bedre selvfølelse ved relativt enkle grep. Og på Vinderen har de fått plass til en rekke nye behandlinger som et treningsrom hvor man kan få råd og veiledning fra en personlig trener enten det gjelder vektnedgang eller ryggsmerter.
– Siden vi har nå har fått bedre plass har vi også fått en rekke nye medarbeidere og kan tilby en enda mer helhetlig behandling. Vi har vært så heldige at vi har kunnet velge fagpersoner fra øverste hylle og har brukt mye tid på å finne de riktige medarbeiderne som både brenner for faget sitt og som holder høy faglig kvalitet.

Behandlinger fra a til å

– For oss er det viktig å tilby et bredt spekter av behandlinger og å kunne gi pasientene «all» den behandlingen de ønsker under ett tak - litt «one stop shopping» innen helse og velvære. I tillegg til våre erfarne medarbeidere innen hud og kirurgi har vi derfor ansatt en kosmetisk sykepleier som jobber med alt av medisinske hudbehandlinger, injeksjoner og sklerosering, som er en effektiv metode for å fjerne skjemmende blodårer. Vi har også fått en massasjeterapeut med på laget som er utrolig dyktig og som driver med ulike former for massasje, som klassisk-, idretts- og triggerpunktsmassasje. I tillegg har vi en erfaren fotterapeut som har drevet virksomhet i vårt område i lang tid, et par neglepleiere og en medarbeider som driver med vippe-extension.
 I den nye klinikken blir det dessuten rom for en butikk hvor man vil finne ulike hudpleieprodukter og flotte gaveartikler, og i andre etasje blir det både frisør og stylist. Med andre ord så blir dette Norges mest helhetlige konsept med velværebehandlinger fra a til å. Og skal du i utdrikningslag eller bursdag og leter etter den perfekte gaven så er et gavekort på en behandlingspakke hos Aviva Helse noe som garantert vil sette pris på.
 Uansett hvilken behandling man er på vei til så er det ikke alltid man ønsker å annonsere hvor man skal. Hos Aviva Helse er det to innganger slik at man kan unngå å bli sett. Atmosfæren i den nye klinikken blir avslappende og hyggelig, med eksklusive interiørdetaljer som prikken over i›en. Belysning langs gulvene gir en ekstra følelse av velvære, og små, elegante ventesoner med gardiner gjør at man har muligheten til å slappe av i fred og ro både før og etter behandlinger.
– Et nydelig sotet glass på fremsiden gjør at dagslyset skinner gjennom lokalet og sørger for at det blir ekstra lyst og hyggelig. Utenfor er det masse parkeringsplasser og både buss og t-bane passerer like i nærheten. Vi gleder oss virkelig til innflyttingen og vet at dette blir helt fantastisk, avslutter Mona.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Aviva Helse
 

Følg IN magasinet på Facebook