Hjem » Trondheim » Klær & mote »  En kvinnes godtebutikk

En kvinnes godtebutikk

Midt i Trondheim sentrum finner du den lekre butikken Suuz. I butikken finner du de ferskeste nyhetene innen mote og interiør.

I snart ni år har Susanne Gau Klein hatt klesbutikken Suuz i Thomas Angelsgt 7. Butikken fører kjente merker som Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Joseph, Epilogue, Baum und Pferdgarten, Laura Bellariva, New Balance, Toms, The Last Conspiracy, Ugg, Julie Sandlau, Maria Zabel og mange flere. Hyllene i butikken bugner over av vårens lekre godbiter i nydelige farger.
– I vår er det mange duse og deilige farger som beige, sandfarger, lysblå, hvit og sort, hvit og marine, sier Klein.

Kontraster

Både i forhold til sko, klær og interiør er kontraster inne i tiden. Å mikse duse farger med det røffe og tøffe er en slager i moteverden.
– Det er fint å blande en søte og røffe. Dessuten er Sneakers inne igjen. Nå er det et must med et par kule fritidssko i garderoben. Det kan man ha både til jeans, men også skjørt og kjoler, sier Klein og viser fram det ene lekre paret etter det andre i butikken.

Stilfullt

I tillegg til klær og interiør, har Suuz et stort utvalg av stilfulle og moteriktige vesker, blant annet fra merker som Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, McQ, og franske Tila March. Suuz har også norsk design på veksefronten. Epilog og Gaarud & Houge er to merker som har blitt velkjente navn blant motebevisste kvinner. 
– Det også slutt på at veskene må være sorte. Nå er det mange nydelige farger på veskene i tillegg til sort, brun, beige, men også mer knallfarger, forteller Klein.

Interiør

Å gå inn butikkdøren hos Suuz er en fryd både for sjel og syn hos jenter og damer som liker å være bevisst på hva de handler. Hyllene er lekkert dandert med seneste nytt, også innen interiør. Blant annet finner du de populære skålene fra African Image. Puter i lekre farger og mønster fra Jonathan Adler, samt duftelys og annen lekker pynt.

Perfekte gaver

Leter du etter den perfekte gaven til en venninne eller ønsker du å unne deg selv noe ekstra, er det garantert at du vil finne det du ønsker deg hos Suuz. Skjerf, smykker, lys og pynt av det mer eksklusive slaget er noe av det du finner i den sjarmerende butikken.
– Dette er som en godtebutikk for damer. Her finner man alt, samlet på en plass. Klær, sko, vesker, interiør, neglelakk, smykker og assosiarer, sier Susanne Gau Klein og ønsker velkommen til en hyggelig handel.

Tekst & foto: Stine Marie Larsen

Følg IN magasinet på Facebook