Hjem » Hjem & fritid »  En bil for alle

En bil for alle

Ensjø kan Kia lokke med store, fine lokaler – dette er ikke bare den største Kia-butikken i Norge, men i hele Europa. Nå gleder de ansatte seg til å få deg på besøk for å prøvekjøre nye Kia Cee’d.

– Dette er en bil for alle. Salgssjef for nye biler hos Kia, Marius Krogseth, forteller entusiastisk om den nye Cee’d-modellen som er ventet inn i starten av oktober.
– Cee’d gir deg mye bil for pengene med en startpris som er lavere enn de fleste andre modeller i samme klasse, sier Krogseth.
Det gunstige prisnivået vil gjøre bilen populær blant nyetablerte som er på utkikk etter sin første nye bil. At Kia Cee’d også kan fås som stasjonsvogn gjør den i tillegg til et perfekt valg for barnefamilier.
KIAs faste 7års-garanti følger med på kjøpet, men også mer tilleggsutstyr enn vanlig er inkludert i den originale salgsprisen, som for eksempel DAB-radio og internett. Den aller største nyvinningen finner man likevel hvis man åpner panseret og ser på motoren.
– Nå kommer vi med en 1-liters turbomotorer som er veldig prisgunstige og bruker lite drivstoff. Det er en storsatsning fra KIA. Cee’d er de første bilene i den nye motorserien til KIA, sier Krogseth.

Sporty GT-Line

Er 1-liters turbomotoren ikke lokkemat nok, kommer KIA Cee’d også i en spesiell GT-versjon som byr på større turbomotor og over 200 hestekrefter. Denne versjonen har et mer sporty utseende- og interiør, og du kan velge fra et spennstigere fargespekter.
Nytt i høst er at du for første gang også kan få C’eed i GT-line i tillegg til vanlig GT. GT-line-versjonen har en normal 1-liters turbomotor, men samme sporty utseende- og interiør som GT-bilene. Det kan være et godt valg for deg som er opptatt av design.

Service er viktigst

Her på Ensjø har de stor tro på den nye modellen, og hele 20 biler vil være klare i butikk fra dag én. Å ha biler klare for kunden er naturlig for de ansatte her som synes kundeservice er den morsomste delen av jobben.
– Det mest givende er de kundene som er veldig fornøyd etterpå, de som etter ferdig handle sier at det var en kjempehyggelig handel. Det er det mest givende, uten tvil. Men også når folk skriver gode anmeldelser andre steder, og anbefaler folk å dra hit fordi de har fått god behandling hos oss. Det er det vi er ute etter, det er det som er morsomt, sier Krogseth.
Selv om KIA ikke har kalt Ensjø for hjemme i mer enn 3 år, har likevel Krogseth og resten av KIA-teamet rukket å få flere faste kunder. – Vi føler vi har gjort noe riktig når kunder kommer tilbake, sier han. Og nå ønsker Krogseth både nye og gamle kunder velkommen inn for å prøvekjøre nye Kia Cee’d.

Tekst: Lene Haugerud | Foto: KIA

Følg IN magasinet på Facebook