Hjem >  En bedre utgave av deg selv

En bedre utgave av deg selv

Med alderen kommer gjerne rynkene og linjene snikende. Mange opplever dessuten at ansiktet taper sitt originale volum og det er ikke alltid den personen vi ser i speilet gjenspeiler hvordan vi føler oss på innsiden. Hos Klinikk Oslo har de lang erfaring med injeksjonsbehandlinger og ansvarlig lege ved klinikken, Dr. Elisabeth Opsahl, forteller at de alltid er opptatt av et naturlig resultat. Med andre ord slik at du kan bli en bedre utgave av deg selv!

De siste årene har injeksjonsbehandlinger med toxin og fillere blitt stadig mer populært. Utført riktig er dette behandlinger som er perfekt mot rynker, linjer og tapt volum i ansiktet. Men i takt med den økende populariteten har det også dukket opp en rekke aktører på markedet og dessverre er ikke alle like seriøse. Det er få andre områder hvor det er så viktig å velge noen som virkelig kan faget som når det kommer til ansiktsbehandlinger. Hos Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien har Dr. Elisabeth Opsahl og sykepleierne som jobber her svært lang erfaring med nettopp injeksjonsbehandlinger. Her kan du senke skuldrene vel vitende om at du er i de aller beste hender.
Det er også stor forskjell på noen som jobber med dette hver dag og noen som bare gjør det en eller to ganger i måneden. Dr. Opsahl har jobbet med dette siden 2010, først med toxin som behandling mot migrene. 
– Toxin er en svært effektiv behandling mot migrene. I 2010 jobbet jeg for en hodepineklinikk på Sjølyst, som ble drevet av en profilert migrene-lege som hadde spesialisert seg på migrenebehandlinger. Der benyttet vi toxin mye, så jeg fikk god mengdetrening. Det ene fører gjerne det andre med seg og etter hvert kom jeg også inn i det kosmetiske, forteller hun.

Sunn og naturlig hud

Siden 2011 har Dr. Opsahl også jobbet med fillere. De siste fire årene har hun jevnlig holdt kurs i både fillere og toxin for andre leger og sykepleiere gjennom Esthetica Medical. Dette er den norske importøren av den populære filleren Teosyal. 
– Siden fillere som Teosyal, Restylane og Juvederm har naturlige innholdsstoffer og ikke er permanente, er det mange som føler seg tryggere enn med plastiske operasjoner. De siste årene har faktisk antall ansiktsløft i Norge sunket med 30 %, mens behandling med fillere har steget veldig mye mer – noen år økte antall fillerbehandlinger i Norge med nesten 30% per år!
Mange har kanskje fremdeles noen fordommer mot toxin eller fillere og ser for seg de man ser i media med enorme lepper og uten mimikk. Dr. Opsahl forteller at i løpet av de årene hun har holdt på har mye endret seg. 
– I dag er de aller fleste mest opptatt av å se sunne og naturlige ut. I USA er man fremdeles i noen grad opptatt av å vise at man har råd til kostbare behandlinger, mens her i Norge skal man se mest mulig naturlig ut. Det aller beste er om man går ut herfra og får tilbakemeldinger om man ser opplagt ut, uten at noen klarer å sette fingeren på hva man har gjort. Du skal ikke se annerledes ut, men heller som en bedre utgave av deg selv. Vi ser også at stadig flere menn kommer hit. De ønsker også å bli kvitt sinnarynken eller det trette draget over ansiktet. Ved dype rynker får man ofte det beste resultatet med en kombinasjon av toxin og filler.

Glød i huden

Klinikk Oslo tilbyr en rekke andre behandlinger ved siden av injeksjonsbehandlinger. Blant annet har de en stor og moderne laserpark hvor de blant annet utfører hårfjerning, cellulittbehandlinger og fjerning av blodkar. De brede tilbudet gjør at de kan skreddersy behandlingen til hver pasient. Ønsker du mer glød og mindre rynker i ansiktet er Redensity en effektiv behandling. Med et stort antall små stikk i huden tilføres en kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Dette bidrar til økt produksjon av collagen og virker dermed foryngende på huden.
Ønsker du å stramme opp kroppen eller bli kvitt de områdene som er vanskelig å stramme opp så tilbyr Klinikk Oslo også figurforming med Cooltech. 
– Dette er en frysebehandling som egner seg til områder med overskuddsfett som mage, flanke og lår. Områder som det ofte er vanskelig å trene eller slanke bort. Cooltech er basert på CoolSculpting og slik sett en videreutvikling og optimalisering av fryseprosessen for effektivt å ødelegge på tryggest mulig måte de største fettcellene. Det aktuelle området kjøles ned i 30-50 minutter slik at fettcellene blir ødelagt. De forsvinner så ut med sirkulasjonen over en periode på 4-8 uker. Vi ser at vi reduserer målt fett-fold med 25 – 50%. Hvis du måler tykkelsen på en bilring/«love-handle» før og etter behandling så reduseres altså tykkelsen med 25-50% på bare én behandling. Dette er et godt alternativ til fettsuging for dem som ikke ønsker en kirurgisk behandling. 

Fjerner sprengte blodkar

Mange sliter med sprengte blodkar på bena og synes kanskje det er vanskelig å gå med shorts eller skjørt om sommeren på grunn av dette. Hos Klinikk Oslo har de gode erfaringer med sklerosering. Dette er en skånsom og enkel behandling hvor de sprengte blodkarene fjernes ved hjelp av injeksjoner. For større blodårer hvor sklerosering ikke egner seg har klinikken også en karkirurg som utfører laseroperasjoner og andre kirurgiske behandlinger. I tillegg til klinikken i Hegdehaugsveien har Klinikk Oslo også en avdeling i Rådhusgaten i Skien. Tar du kontakt vil deres erfarne leger og sykepleiere hjelpe deg med å skreddersy en behandling som passer til akkurat deg!

FAKTA: Klinikk Oslo

Adresse: Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Web: klinikkoslo.no
Facebook: www.facebook.com/klinikkoslo
Tlf: 22 98 05 38

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Klinikk Oslo

Følg IN magasinet på Facebook