Hjem » Hjem & fritid »  En annerledes bilforretning

En annerledes bilforretning

Møller Bil Romerike er ikke helt som andre bilforhandlere. Her finner du ikke bare de siste modellene fra Audi, du blir også møt av ansatte som gjør sitt ytterste for at du skal få en god opplevelse!

Nå kan Møller Bil Romerike invitere både gamle og nye kunder til nyoppussede lokaler i Hvamstubben på Skjetten. De er forhandler av Audi og her finner du et bredt utvalg både nye og brukte modeller.

Møller Bil Romerike er forhandler av Audi og her finner du et bredt utvalg både nye og brukte modeller. Og nå kan de invitere både gamle og nye kunder til nyoppussede lokaler i Hvamstubben på Skjetten.
– Vi har både utvidet og modernisert lokalene, og er veldig stolte over resultatet, forteller salgs- og markedssjef Anna-Karin Aas. 
– Vi føler vi har klart å få det supermoderne samtidig som lokalene har en god atmosfære. Ønsket våre er å være en menneskedreven bilforhandler med kjerneverdier som ærlighet og vennlighet. Et høyt servicenivå er det aller viktigste for oss. Det er masse bra biler på markedet og det viktigste som skiller oss er menneskene. Vi som er her skal passe på menneskene og ikke bare bilene. Det skal være hyggelig å være her. Mange kunder kommer innom for å ta en kaffe og slå av en prat, noe som vi tar som et godt bevis på at kundene trives hos oss. Det er klart vi også skal selge mye bil, men det viktigste for oss er kvalitet. I fjor vant vi Best Kvalitet i 2015 blant alle Audi forhandlere i vår klasse i landet. Det er en konkurranse hvor alt fra salg av både nye og brukte biler til kvalitet på utført arbeid på verksted og hvor fornøyde kundene er tas med i betraktningen.

Hyggelig atmosfære

Med en gang man kommer inn dørene merker man at de har lykkes med målene sine. Her føler man seg straks velkommen og selv om Audi uten tvil er et av premium merkene innen bilbransjen er atmosfæren avslappet og hyggelig. 
– Vi er opptatt av at her er alle like velkomne. Mye har skjedd i bilbransjen de siste årene og jeg opplever at bransjen generelt er veldig kundefokusert og har blitt veldig flink på dette. Og vi ønsker jo å være best blant de beste, sier Anna-Karin med et smil.
 Møller Bil Romerike er den lokale Audi spesialisten på Nedre Romerike. Den siste tiden har det vært mye snakk om økonomiske nedgangstider over hele landet, men Anna-Karin forteller at hun opplever at bildet er mer nyansert her på Romerike. 
– Det har vært mye negativt i pressen om økonomien, men her på Romerike går det så det suser. Det er viktig at vi fokuserer på at Romerike er et område i vekst og vi opplever det som spennende å være med på denne reisen.

Spennende lanseringer

Det er mange som venter i spenning når Audi lanserer nyheter og i tiden fremover er det mye godt i vente. 
– Nye Audi A4 har akkurat blitt lansert og snart kommer Audi A4 Allroad som vi ser det er kjempestor interesse for. I løpet av sommeren lanseres Q7 e-tron premium plug-inn hybrid og vil vi dessuten starte forhåndssalget på den helt nye modellen Audi Q2 som lanseres mot slutten av året. Det er bil det ikke er lett å kategorisere, men den kan beskrives som en høy, liten bil. Audi har mange lanseringer hvert år, men det er sjelden vi har så mange spennende og relevante lanseringer som i år hvor flere av våre storselgere oppdateres. Og mot slutten av året lanseres helt nye Audi Q5.
En av kjennetegnene ved Audi er at du kan skreddersy din drømmebil og du kan selv velge ønsket utstyr, farger og detaljer. Dermed setter du ditt personlige særpreg på din nye bil. 
– Vi merker spesielt godt at Audi er et premium merke når vi tar imot bruktbiler for taksering. Hver gang jeg setter meg inn i en eldre Audi for å taksere den blir jeg slått av kvalitetsfølelsen og lettheten som bilen har til tross for at den er noen år. De sier jo sitt både om merket og om de genuine tekniske kvalitetene. Audi sier at forspranget ligger i teknikken, som i motorer og girkasser. Og dette blir ekstra tydelig når man ser hvordan kjøreegenskapene holder seg i år etter år.

Sentral beliggenhet

Bilforhandleren holder til sentralt beliggende i Hvamstubben, bare et lite steinkast unna Olavsgaard Hotell. Med både motorveien og et av Romerikes største knutepunkter for buss rett utenfor dørene er det enkelt å komme seg hit. Her er det for eksempel enkelt å levere bilen på service om morgenen før man tar bussen til Gardermoen for et utenbys møte. 
– Vi forsøker å tilrettelegge slik at våre kunder skal ha et så smidig og enkelt bilhold som mulig og har blant annet alltid lånebiler tilgjengelig. Det skal være enkelt å være kunde hos oss. Og vi har mange trofaste kunder som har vært hos oss hele livet og aldri kjørt noe annet enn Audi. Audi har et fantastisk modell spekter med alt fra den første bybilen til unge til den perfekte familiebilen og modellene som appellerer til de godt voksne.
Møller Bil Romerike er også forhandler for Volkswagen og Skoda, som holder til på samme tomt. 
– Det er en klar fordel for kundene at Hvamstubben 8 har blitt en liten bilby. Hvis du som kunde ikke er helt sikker på hva du ønsker, så har du mye å velge i med både Audi, Volkswagen og Skoda på samme adresse, avslutter Anna-Karin.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Møller Bil & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook