Hjem » Bergen »  Elsker å gi nye smil

Elsker å gi nye smil

I stilfulle lokaler på Paradis tar tannlege Anne Lerum i bruk den aller siste teknologien for å gi deg den beste opplevelsen.

Paradis tannklinikk har fått en solid makeover etter at Lerum tok over for snart tre år siden. Lyse, moderne lokaler med fargerike detaljer får lokalet til å fremstå som glamorøst og stilfullt. 
– Det er ikke alle som liker å gå til tannlegen, og det krever mye av en person å skulle legge all kontroll i mine hender. Derfor er jeg bevisst på at klinikken skal være et innbydende og hyggelig sted å være for pasientene, forklarer hun.

Ny teknologi

Toppmoderne utstyr står sentralt i behandlingen på Paradis tannklinikk.
– Det er viktig for både pasientene og vi som jobber her at behandlingene holder høy kvalitet. Det gir oss mulighet til å gjøre behandlingen så effektiv og smertefri som mulig, sier Lerum.
Det nyeste tilskuddet av moderne teknologi er en såkalt Airflow. Denne gir rene tenner helt smertefritt. 
– Airflow rengjør tennene for misfarging fra blant annet mat, drikke, tobakk og andre ting som fører til plakk på tennene. Resultatet blir rene og hvitere tenner, sier Lerum.
Hun gjør det meste innen tannbehandling, også kosmetiske inngrep.
– Tennene utgjør en stor del av utseendet. Folk slutter å smile om de har stygge tenner. En enkel tannbehandling for å rette opp skader, skjevheter og misfarging kan utgjøre en stor forskjell, sier hun.

Reduserer smerte

Inne på klinikken finner man toppmoderne undersøkelsesrom. 
– Her ligger man omtrent på gullstol under hele behandlingen. Vi har dessuten et eget relax-rom for pasienter som har behov for å hvile mens de er her.
For at behandlingen skal gå knirkefritt som mulig, benytter Paradis tannklinikk seg av Digital anestesi. 
– Ved å benytte oss av digital anestesi er det kun er et lite område rundt tannen som skal behandles som blir bedøvd. Dette gir god virkning på det aktuelle området, og fører til mindre ubehag for pasienten idet bedøvelsesvirkningen reduseres, sier Lerum.

Tekst: Kristine Thorstensen

Følg IN magasinet på Facebook