Hjem » Interiør & design »  Elegante møbler med unike detaljer

Elegante møbler med unike detaljer

S. Heffermehl AS, fører merker med solid håndverk og tidløst design. Dette er møbler du kan ha glede av i mange år. Ved å kombinere en elegant stil med røffe detaljer, skaper du en avslappet og unik atmosfære som du lengter hjem til.

Skidronningene Marit Bjørgen og Therese Johaug, er begge kjempefornøyde med sine senger fra Englesson.

Jeg tar turen til S. Heffermehl AS sitt showroom på Frogner. Her møter jeg Hanne Heffermehl Werring og Sigurd Heffermehl, som driver med salg av møbler og interiør til butikker i hele Norge. De fører merkene Artwood og Englesson, som begge er anerkjente innen møbelproduksjon. Godt håndverk, 50 års erfaring og utallige utvalg av tekstiler og farger er fellesnevnere for merkene.
    Fra første stund jeg setter foten innenfor døren, legger jeg merke til en rekke lekre varer som faller i smak. Tar du turen hit, er det ingen tvil om at du får inspirasjon. Rommene er innredet med klassiske, herskapelige møbler, samt røffe detaljer i skinn og metall som utgjør en unik kombinasjon som er en fryd for øyet.

Englesson og Artwood

Englesson er kjent for sin gode kvalitet. De har lang erfaring, og et fokus på holdbarhet, kvalitet og komfort. 
– Møblene har et tidløst og klassisk design, samt at de er ISO sertifisert som er en kvalitetsgaranti, forteller Hanne. 
    Englesson produserer et bredt utvalg av møbler til stue, kjøkken og soverom i egen fabrikk. De har et unikt samarbeid med det anerkjente merket Ralph Lauren, som tilbyr en rekke stoffer i ulike mønster og farger. 
    Artwood har en røffere stil. De startet i 1969 med kurvmøbler, men har etter hvert også begynt med ulike møbler og tilbehør som lamper, puter og tepper. Produktene har høy kvalitet med unike detaljer. De har eksempelvis lekre møbler i rotting, og skinn. Skinnmøblene med et vintage-utseende skiller seg ut, og gir et spennende utrykk til hjemmet. Nytt denne høsten, er lekre bord i resirkulert teak og metall. Det er ingen tvil om at det er lagt flid i detaljarbeidet. Produsentene komplimenterer hverandre, og gir en stil som er unik.

Kvalitetssenger

Englesson er også kjent for sin gode kvalitet på senger. De stiller høye krav til konstruksjon og materialvalg. De bygges for hånd, og de bruker kun de beste materialene for å oppnå den ypperste komfort.
    «Design Your Bed» gir deg mulighet til å velge stoff til seng og gavl, slik at du får akkurat den sengen du ønsker. Uansett hvilken seng du velger, vil du våkne opp uthvilt. God søvn er viktig for å oppnå resultater. Skidronningene Marit Bjørgen og Therese Johaug, er begge kjempefornøyde med sine senger fra Englesson.
– Therese fortale meg at sengen fra Englesson er den beste hun har ligget i noen gang, sier Hanne. 
    Det kan være lurt å betale litt ekstra for møblene for å få god kvalitet og unike detaljer, slik du får et hjem du lengter å komme hjem til.

Tekst: Karoline Gjermundsen | Foto: S. Heffermehl AS & Karoline Gjermundsen

Lik IN magasinet på Facebook