Hjem » Hjem & fritid »  Ekte varme og fine detaljer

Ekte varme og fine detaljer

Georg Jensen Damask byr på ekte varme og fine detaljer denne vinteren. Her er noen av produktene deres vi i IN magasinet har falt for.

Georg Jensen Damask har designet og laget damaskvevede kvalitetstekstiler til hjemmet gjennom generasjoner. Tradsjonen med å samarbeide med Danmarks beste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet boligtilbehør – selvfølgelig med utspring i de forskjellige designernes individuelle inspirasjon og stil.

Article image

Juleduken

Juleduken, designet av Bodil Bødker-Næss i 1975, er år etter år et populært valg, og den klassiske duken med de flettede julehjertene og enkle grankvister skaper både hyggelig stemning og eleganse. Juleduken fås i fargevariantene dyp rød, julerød og olmergrå.


Limited Edition julekopphåndklær

Duften av julebakst, gløgg og annet godt sprer seg i hjemmet, og kjøkkenet blir rammen rundt julehyggen. Denne julen lanserer Georg Jensen Damask de populære kopphåndklærne Stripes og Becker 63 i spesielle juleutgaver, som kun er i butikkene frem til jul. Til koppe-håndklærne veves det matchende kjøkkenhåndklær i bomull, og til sammen gir produktene kjøkkenet både en praktisk og vakker jule-touch.

Vinter, snø og fargen hvit

Georg Jensen Damasks duk Snefnug ligger på bordet og sprer en lys og lett julestemning. Duken er designet av Jette Nevers, og det enkle geometriske mønsteret gir en fin balanse til julens mange detaljer. Snefnug fås i fargene hvit, nattblå og natur.

En kjent og kjær strek

Arne Jacobsen sengetøy er en ekte klassiker i Damask-kolleksjonen, og gir med sine enkle geometriske linjer ro og balanse til soverommet. Denne julen lanseres Arne Jacobsen i fargen mineral blue. 

Tekst: IN magasinet | Foto: Georg Jensen Damask