Hjem » Hjem & fritid »  Ekstern lagring

Ekstern lagring

Samsung Portable SSD X5 viser et nytt nivå for ytelse og pålitelighet. X5 bygger på Thunderbolt™ 3[2]-teknologien, som gir eksepsjonelt høy hastighet i en kompakt og slitesterk formfaktor. Dette gjør X5 til den ideelle, bærbare lagringsenheten for kreatører og IT-profesjonelle som er mye på farten.

Om man skal redigere 4K-videoer, arbeide med store 3D-filer eller med andre programmer som krever store datamengder, så krever forbrukeren enkle og raske måter å overføre dataene sin. Ved å utnytte synergiene mellom NVMe- og Thunderbolt 3-teknologi, maksimerer Samsungs X5 ytelsen for profesjonelle som arbeider med store datafiler. Takket være Thunderbolt 3 sitt 40Gps båndbredde – hvilket er opp til fire ganger raskere enn USB 3.1[3], gir X5 en hastighet helt opp til 2,800 MB/s. Det er opp til 5.2 ganger raskere enn SATA-teknologien i andre SSDer, og opp til 25.5 raskere enn eksterne HDDer[4]. Driveren kan også skryte på seg den raskeste mulige skrivehastighetenpå hele 2,300 MB/s[5], hvilket gir brukeren muligheten til å overføre 20GB store 4K UHD-videoer på bare 12 sekunder[6]. X5 er både designet for Mac og PC med Thunderbolt 3-porter, og gir brukerne muligheten til å nyte den voldsomme hastigheten som finnes i det lekre designet, og som kan huse opp til 2TB.

X5en har en blankmetalloverflate og en bunn som gjør at den ikke er glatt. Den har en innvending ramme som gir beskyttelse mot slag, og metalldesignet gjør at den kan tåle fall fra opptil to meter (6.6 feet)[7]. Dynamic Thermal Guard-teknologien beskytter mot overoppheting med automatisk overvåkning for optimal temperatur, samtidig som en varmespreder og ny, nikkelbelagt kontroller reduserer SSD-temperaturen ytterligere. I tillegg gir X5 kraftig beskyttelse av dine data, med en egen programvare som er laget på AES 256-bit hardware data-kryptering, som gir deg muligheten til å opprette et eget passord og lett konfigurere sikkerhetsinnstillingene.


FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK