Hjem » Oslo »  Eksklusiv nyhet til kjøkkenet

Eksklusiv nyhet til kjøkkenet

System 10 er navnet på Drømmekjøkkenets nyeste tilbehørskonsept. Systemet, med avstandsstykker på bare 10 millimeter mellom skapene, er utviklet med stuen i tankene og med et mål om å skape gjennomgående linjer og geometri i rommet.

Kjøkkenet har i økende grad blitt en del av stuen, dette hadde Drømmekjøkkenet i tankene da de utviklet System 10. De ville utvikle et tilbehørs-konsept som fletter sammen kjøkkenet og boligens øvrige rom på en smakfull og arkitektonisk måte. Resultatet ble System 10.

I dette konseptet legges det vekt på avstanden mellom kjøkkenfrontene. Ved å montere avstands-stykker på 10 mm mellom skapene og mellom skap og benkeplate, løftes rommets linjer og geometri. Dette skaper en elegant ramme rundt kjøkkenet og gir et helhetlig uttrykk. 

Et eksklusivt og sammenhengende uttrykk

System 10 har dekksider på 10 mm som også kan brukes til å forlenge eller matche annen innredning i rommet, og på den måten skape et eksklusivt og sammenhengende uttrykk. I System 10 finnes det i tillegg en sokkel i samme tykkelse. 
Tilbehørskonseptet er best egnet for kjøkken-fronten Bistro, som er tilgjengelig i åtte farger, henholdsvis hvit, kremhvit, lindeblomstgrønn, østersbeige, perlegrå, mørkgrå, peppergrå og den nye fargen varmgrå. 
System 10 kan med fordel brukes til å ramme inn skap og konstruksjoner i alle husets rom. Dette skaper et samspill mellom kjøkken og øvrig inn-redning, og tilfører harmoni og balanse i rommet.
System 10 består av avstandsstykker på 10 mm. Det minimale mellomrommet løfter frem geometrien og skaper en sober helhet.

FAKTA: Drømmekjøkkenet

Drømmekjøkkenet er et varemerke under Ballingslöv AB, som er en av Skandinavias ledende produsenter av kjøkken-, bad- og garderobeinnredning. Ballingslöv AB har i dag ca. 420 ansatte. Siden 1998 har bedriften inngått i konsernet Ballingslöv International AB. Ta turen innom Drømmekjøkkenet på Skøyen i Drammensveien 147 for å se nærmere på System 10.