Hjem » Oslo »  Eksklusiv kolleksjon i fløyel

Eksklusiv kolleksjon i fløyel

En drøm i luksuriøs fløyel og nydelige farger. Sengekolleksjonen Dream bygger på inspirasjon fra mote- og designverden, og er et resultat av et unikt samarbeid mellom Carpe Diem Beds of Sweden og Designers Guild.

Sammen har Carpe Diem Beds of Sweden og Designers Guild utviklet en eksklusiv kolleksjon i Zaragoza fløyel – et elegant møbelstoff.
– Konseptet er i tråd med tendensene vi ser i markedet nå. En seng i fløyel er vågalt, trendy og luksuriøst på samme tid, sier Linda Schori, daglig leder i Carpe Diem Beds of Sweden.
Kolleksjonen er tilgjengelig i fire farger som går i en sval og sober skala av lilla, mørkeblå, havblå og grå. Fargene er nøye utvalgt og inspirert av nåtidens trender og tendenser, samt årstiden, derfor er fargene det vi kaller Limited Edition og kun tilgjengelig frem til september i år. Dream består av kontinentalsengen Sandö og den storslåtte gavlen Tornö. Tornö tar den tradisjonelle gavlformen et steg videre. Den er imponerende 186 cm høy, og kan fås med sidevegger som effektiv rammer inn sengen og skaper en lun følelse. Her kombineres stilren design med en myk følelse av maksimalisme.
– Sengen, sammen med den praktfulle hodegavlen, vil bli et midtpunkt i soverommet og vekke oppmerksomhet for sin størrelse, form og farge. Ønsker du deg en seng som skiller seg ut, er dette den riktige, fortsetter Schori.
Sengen Sandö er utstyrt med Carpe Diem Beds Contour Pocket System som tar godt vare på kroppens konturer. Skulder, hofte og rygg synker ned i madrassen, slik at ryggraden holdes så rett som mulig. Overmadrassen er fylt med ull på vintersiden og bomull på sommersiden, og er derfor praktisk året rundt.

Hvem selger Carpe Diem Beds?

Du finner  Carpe Diem Beds hos Krosby Møbler AS i Møllergata 11 i Oslo sentrum, www.krosby.no.

Tekst: IN magasinet