Hjem » Trondheim » Helse & velvære »  Effektiv behandling mot pigmentskader

Effektiv behandling mot pigmentskader

Etter en sommer med mye sol, er det mange som er plaget med pigmentforandringer i huden. Hos Akademikliniken kan de vise til svært gode resultater ved behandling med bl.a. IPL-laser, og høsten er den perfekte årstiden å starte behandlingen!

Pigmentering i ansiktet, på halsen eller hendene er ofte svært plagsomt for den det gjelder. Og det er gjerne et problem som øker etter sommerferien hvor man har vært mye ute i solen. Hos Akademikliniken har de gode erfaringer med behandling av pigmentering med IPL-laser, i tillegg til medisinske kremer og peel.
– Mange får pigmentflekker i huden etter sommeren, særlig hvis man ikke har vært så flink til å bruke solkrem. IPL-laseren er veldig effektiv, og allerede etter første behandling ser man forskjell. Det er veldig individuelt hvor mange behandlinger man behøver. For noen holder det med én, mens andre trenger mellom tre og fire. Det kommer helt an på hvor dypt i huden det sitter. Ofte kombinerer vi både laser, medisinske kremer og peel for å oppnå det optimale resultat. Høsten er dessuten en fin årstid å starte siden man må være forsiktig med sol i fire uker før og etter behandling. Og frem til midten av oktober har vi 50 % rabatt på pigmentbehandling med laser, sier Hanne Mette Johansen, klinikksjef ved Akademikliniken i Trondheim.
Akademikliniken holder til i flotte og moderne lokaler sentralt beliggende i Nordregate. Alle som jobber her er utdannet sykepleiere og har lang erfaring innen bransjen, noe som gjør at du som kunde kan være trygg på at du er i de beste hender. Blant klinikkens brede spekter med behandlingstilbud finner du både laser- og injeksjonsbehandlinger og du får alltid et opplegg som er skreddersydd for akkurat deg.

Renser huden og tilfører fuktighet

Med lange vintermåneder med tørr inneluft i vente kan huden trenge litt ekstra fuktighet. Akademikliniken tilbyr nå også en helt ny behandling som passer til alle hudtyper, HydraFacial. Dette er en komplett hudbehandling som renser i dybden og peeler, i tillegg til at det sluses inn antioksidanter og andre pleiestoffer.
– Vi startet med HydraFacial i vår. Den er fin nå på høsten etter at man har vært mye i solen, og kanskje brukt mye solkrem. Samtidig som den gir fuktighet til huden, fjerner den også døde hudceller og urenheter i huden. Behandlingen er dessuten utrolig behagelig og avslappende, og man ser effekten med det samme ved at huden får en ny glød og man føler seg frisk og fin.
Klinikken fører også ulike medisinske kremserier.
– Hudpleie seriene til ZO Obagi virker veldig bra på ulike hudproblemer som akne, og er også veldig bra å starte med nå på høsten. Ikke bare får man fin hud til våren og sommeren neste år, men under behandlingen blir man gjerne litt rød i huden og begynner å flasse og da kan det være kjekt å kunne gjemme seg litt bak et skjerf, avslutter Hanne Mette med et smil, og ønsker alle velkommen til klinikken i Nordregate for en gratis og uforpliktende konsultasjon!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Jenny Andersen

Følg IN magasinet på Facebook