Hjem » Oslo »  ECCO WE ARE SHOEMAKERS

ECCO WE ARE SHOEMAKERS

ECCO er en verdensledende merkevare av sko som kombinerer stil og komfort. De har bygget sin suksess på flott design, skinnkvalitet og innovativ teknologi. Deres visjon er å være den ledende premium merkevare for sko og skinnaccesoarer.

ECCO er en av de få store skoprodusenter i verden som eier og styrer alle aspekter av sine skinn- og skoproduksjoner og dets detaljhandel. ECCO er blant de største produsentene i verden av høykvalitetslær, som brukes i ECCO sko og egen produksjon av lærvarer, og som også er solgt til flere ledende luksus merkevarer. I dag er ECCO produkter solgt i 88 land i mer enn 2000 ECCO butikker og shop-in-shops, og på mer enn 14.000 utsalgssteder rundt om i verden. Selskapet er familieeid, grunnlagt i Danmark i 1963 og sysselsetter mer enn 19.000 mennesker over hele verden.

The shape of natural comfort

ECCO SHAPE er designet for å gi et godt grunnlag for høyhælte sko og inkluderer et bredt spekter av skovarianter og hælhøyder som passer til enhver anledning.

ECCO SHAPE er designet for å gi et godt grunnlag for høyhælte sko og inkluderer et bredt spekter av skovarianter og hælhøyder som passer til enhver anledning.

ECCO SHAPE – gjennomtenkt komfort

Uansett hvilken høyde du velger på hælen, vil alle modeller av ECCO SHAPE kolleksjonen AW17 gi deg stil, eleganse og komfort som holder dagen gjennom. Fra pumps til fest, til støvletter i hverdagen – alle er laget av toppkvalitet skinn for motebevisste kvinner som har rett til å uttrykke seg uten å gå på kompromiss med moderne komfort.
SHAPE har tre hovedkategorier som passer til din livsstil – OFFICE, CASUAL og FORMAL – og bruker en hælteknologi designet for å gi en jevn og elegant opplevelse i hvert skritt du tar. I hver sko er det flere unike ECCO-innovasjoner inkludert – en anatomisk formet aksel med myk FLUIDFORM ™ -teknologi, en anatomisk formet såle og en «skjult» hæl som gir et inntrykk av en hællengde på 15 millimeter høyere enn den faktisk er. ECCOs sko med hæl gir en eksepsjonell komfort og støtte.

ECCOs allsidige SHAPE-teknologi er tilgjengelig i et bredt spekter av modeller. Den nye AW17-kolleksjonen er preget av sin tidløse estetikk, som legges til ECCOs tolkning av ikoniske skotyper. Jo mer komfortabel hælen er, jo oftere og ved flere anledninger vil du bruke skoene.

De ansatte på ECCO Byporten er klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte skoen for deg.

På Byporten Shopping finner du ECCO Byporten som åpnet 24. november 2016. I butikken finner du et bredt utvalg av sesongens sko, vesker og tilbehør til kvinner, menn og barn. Velkommen til oss på ECCO Byporten i plan 2.

Av: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook