Hjem » Trondheim » Klær & mote »  ECCO – behagelig skodd

ECCO – behagelig skodd

Hos ECCO Trondhjem finner du sko i alle varianter og størrelser. Her kan du sko deg i behagelig kvalitet i de lekreste materialer.
Eli Kobberød kan hjelpe deg å finne riktig sko.

 Snart er våren her og føttene kan endelig trave rundt i lettere sko. Hos ECCO Trondhjem finner du garantert noe som faller i smak. Her bugner butikken over av lette sandaler, joggesko, spasersko og pensko til barn og unge, damer og herrer. Det er mye å glede seg til blant utallige farger og varianter.
 

Fargeglad

 I år er det sko i ulike fargekombinasjoner som gjelder. Men det er ikke nødvendigvis hele skoen som har farge. Sålen er ofte lys med linjer i friske farger som gir et helhetsinntrykk. De mest populære skoene er gjengangere hos ECCO hvert år.
– Skoene har vært gjennom en utvikling. De er blitt mer spreke og friske i både design og farger. Hos oss handler ikke bare den eldre generasjon. Vi er opptatt av å tilby noe for enhver, sier butikksjef ved ECCO Trondhjem Janne Husby.
 

Lette på foten

 – En sko er ikke bare en sko. Det ligger enormt mye kunnskap bak. Skoene fra ECCO ser ikke bare fine ut, men de er også gode på foten. Når du kjøper deg ECCO-sko har du omtrent fått en venn for livet. Den gode kvaliteten holder lenge, sier Husby. Selv har hun har hun skoen Biom som en av sine klare favoritter. 
– De er helt fantastiske og passer perfekt som både arbeidssko og storbyferien, sier Husby som gjerne anbefaler skoen videre. Den populære skoen er en av mange sko som føres av ECCO. Modellen har vært gjennom et forskningsprogram der over 2500 ulike føtter ble scannet. Slik har de utviklet en fotvennlig sko som er en av bestselgerne hos ECCO Trondhjem.
 

Høy lærkvalitet

 I enhver ECCO-sko er lær et grunnleggende element. ECCO produserer lær til produktene selv, og er en av de fem største produsenter av kvalitetslær i verden. I ECCO`s garverier produseres kun topp kvalitetslær, som leveres videre til ECCO`s skobutikker og eksterne kunder som blant annet Louis Vuitton. Hvert år produseres 45 millioner kvadratmeter med wet blue og 27,8 millioner kvadratmeter med lær hvert år.
 

Nordisk design

 Selv om skoene hos ECCO blir utviklet og designet i Danmark, blir konstruksjonsdetaljene overført elektronisk til ECCO`s fire fabrikker i Thailand, Indonesia, Slovakia og Kina. I snart femti år har skoene blitt håndlaget ned til hver minste detalj. Mens teknologien har utviklet seg, har ECCO funnet en fin balanse mellom fullstendig håndarbeid og den nyeste teknologien. Likevel er ECCO`s mest verdifulle styrke den kompetansen og erfaringen som de dyktige medarbeiderne har. Selv om mange prosesser er blitt automatisert, er nøkkelen til skoproduksjon håndverk.
– Våre strenge krav blir overholdt uansett hvilken verdensdel skoene produseres i. Vårt motto er «Håndverk garanterer kvalitet», sier Husby.
 

Fra ku til sko

 Ved ECCO`s designsenter følger designere til enhver tid nøye med i det som skjer i samfunnet. Her søker de inspirasjon fra både mote, kunst, arkitektur og bilindustri. Ingen sko forlater designsenteret uten at den sjekkes for letthet, mykhet, fleksibilitet og passform. ECCO styrer hele prosessen fra ku til sko og er den eneste store skoprodusenten i verden som eier og forvalter hvert trinn i produksjonsprosessen. Alle skoene testet på menneskeføtter for å teste komfort, sko-slitasje og holdbarhet i virkelige omgivelser. ECCO`s sko for barn blir testet i det virkelige miljøet i barnehager og skoler.
 

Jubileum

 Hos ECCO Trondhjem møter du en solid og servicevennlig medarbeiderstab på seks personer. Den flotte butikken kunne i fjor skilte med 15-års jubileum. Husby har selv vært ansatt i snart tre år og stortrives i jobben sin. 
– Jeg er stolt av å jobbe med våre kvalitetsprodukter. Det er fint å arbeide med noe man står for og tror på. Vi er opptatt av å ha høy kunnskap om våre sko og drar derfor på kurs i forkant av en ny sesong. Vi har en god kjerne av faste kunder og mottar mange gode tilbakemeldinger. Folk forventer kanskje mer service når de tar turen innom oss. Vi er alltid opptatt av å sette av nok tid til hver enkelt kunde og følge dem opp med best mulig service, sier Husby med et stort smil om munnen. Om du er ute etter behagelige sko i ekte kvalitet, nye trender, eller en lekker skinnveske er det bare å ta turen innom ECCO Trondhjem for mer hjelp.

Tekst: Mari Janne Støle | Foto: Stine Marie Larsen & ECCO


Følg IN magasinet på Facebook